Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2009, 22:35   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kim Nasıl Şampiyon Olur ?

Turkcell Süper Lig'in 33. haftası geride kalırken, ligin bitimine 1 hafta kala 68 puanla lider durumda bulunan Beşiktaş şampiyonluğa koşuyor...Şampiyonluğun şifresini sizler için çözdük...
68 puanlı Beşiktaş'ı, 66 puanla Sivasspor, 65 puanla da Trabzonspor takip ediyor.
BEŞİKTAŞ, LİGDE KALMAYI GARANTİLEYEN DENİZLİSPOR'A KONUK OLACAK
Ligin son haftasında Beşiktaş deplasmanda, ligde kalmayı garantileyen Denizlispor'u mağlup ettiği taktirde; Galatasaray - Sivasspor maçının sonucuna bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek.
SİVASSPOR NASIL ŞAMPİYON OLUR, İKİLİ AVERAJLAR AYNI (1-1 ve 1-1)
Denizli-Beşiktaş maçı berabere biter ve Sivasspor da Galatasaray'ı en az 3 farklı skorla yenerse, Sivasspor şampiyon olacak. Bunun dışında yine; Beşiktaş mağlup olur, Sivasspor hangi skorla olursa olsun Galatasaray'ı yenerse, yine Sivasspor şampiyon olacak.
TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYONLUK ŞANSI
Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki ikili averaj eşit. Onun dışında; 65 puanlı Trabzonspor'un +21, 66 puanlı Sivasspor'un +27 ve 68 puanlı Beşiktaş'ın +29 averajı bulunuyor.
Trabzonspor son hafta Fenerbahçe'yi farklı yener, Beşiktaş, Denizlispor karşısında 3-4 fark ile kaybederse, Sivasspor'un da Galatasaray karşısında puan kaybetmesi şartı ile Trabzonspor şampiyon olabilecek.
Ancak bordo-mavili ekibin şampiyonluktan çok Şampiyonlar Ligi'ne gitme şansı yüksek. Trabzonspor Fenerbahçe'yi yener, Sivas'ta Galatasaray karşısında puan kaybederse karadeniz ekibi 2. olarak Devler Ligi'ne gitme hakkı kazanacak.
Click the image to open in full size.
34. haftanın programı
Galatasaray-Sivasspor, Gaziantepspor-Eskişehirspor, Gençlerbirliği-Kayserispor, Antalyaspor-Ankaragücü, Konyaspor-Ankaraspor, Trabzonspor-Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Bursaspor, Hacettepe-Kocaelispor, Denizlispor-Beşiktaş
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla