Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2009, 23:28   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üzülmez ve Nobre'den Açıklamalar

Click the image to open in full size.
Turkcell Süper Lig'deki derbi karşılaşmada Galatasaray'ı 2-1 yenen Beşiktaş'ta, milli futbolcu İbrahim Üzülmez, karşılaşmada rakiplerinin daha iyi oynadığını söyledi.

Son haftalara girilirken stres yaşadıklarını anlatan İbrahim Üzülmez, ''Fenerbahçe maçı olsun, bu maç olsun, saha içinde hiç olmadık hataları yapmaya başladık. Uzun yıllar şampiyon olamamanın stresini yaşamaya başladık. Takımda şampiyon olan oyuncu fazla yok. Galatasaray bizden daha iyi oynadı'' dedi.

Camia olarak şampiyonluğa inandıklarını anlatan Üzülmez, ''Denizlispor karşısında geçmişte Fenerbahçe'nin düştüğü hataya düşmeyeceğiz. Bu takım şampiyon olacaktır. Sonuçta buraya kadar getirdik. Ancak temkinli olmamız lazım. Henüz şampiyon olmadık ama şampiyon olacak gücümüz var'' diye konuştu.

Sözleşmesinin sezon sonunda bittiğini belirten Üzülmez, ''1 yıl daha sözleşme imzalamak istediğimi daha önce söylemiştim. Sezon tamamlandıktan sonra yönetimle oturup konuşacağız. Ben 1 yıl daha bu takımda oynayabilecek fizik gücümün olduğunu düşünüyorum'' dedi.

Üzülmez, Kewell ile girdiği mücadelenin penaltı olup olmadığına dair bir soruya, ''Penaltı olsaydı karar ağır olurdu. Kewell'in bir müdahalesi vardı. Ancak ben hakem olsaydım penaltı vermezdim'' yanıtını verdi.

-NOBRE: ''ÖNEMLİ OLAN KAZANMAKTI''-

Beşiktaşlı futbolcu Nobre, mücadeleden çok skorun önemli olduğunu belirterek, ''Skorda, iyi veya kötü oynadı diye yazmıyor. Önemli olan kazanmaktı, bunu başardık ve önümüze bakıyoruz. Çok zor bir 90 dakikada daha var önümüzde. Denizlispor'a saygı duyarak oynayacağız'' dedi.

Beşiktaş ile sözleşme yenileyip yenilemeyeceğine dair bir soru üzerineyse Nobre, bu konuda kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile yaptığı görüşmenin oldukça olumlu olduğunu ifade ederek, ''Başkanla her konuda anlaştık. Ona kalmak istediğimi söyledim. O da kalmamı istediğini bildirdi. Ancak şimdi sadece şampiyonluğa konsantre olmuş durumdayız. Önemli olan şampiyonluk'' diye konuştu.

Nobre, ayrıca belindeki sakatlığın geçtiğini belirterek, ''Yüzde yüz hazırdım. Kas sakatlığı yaşadım ve ameliyata gerek yok'' dedi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla