Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2009, 08:34   #2
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
muck muck

Click the image to open in full size.

Futbolcular sahada müthiş bir mücadele sergilerken, tribünde de ilginç manzaralar vardı. Beşiktaş’ın bulduğu ilk golün ardından Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören hemen yanında oturan Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın alnına bir öpücük kondurdu. Polat neye uğradığını şaşırıp, bakmakla yetindi. Demirören sonrasında da “Kusura bakma başkan” dercesine Polat’ın elini sıktı. Beşiktaş Başkanı ardından arkasında oturan Revna Demirören’e dönerek, sevincini eşiyle paylaştı. Galatasaray’ın skoru 1-1 getirmesiyle stresli anlar yaşayan Yıldırım Demirören, Yusuf’un golüyle rahatladı.
Maçın bitmesiyle birlikte derin bir ‘oh’ çeken Siyah-Beyazlı ekibin başkanı, soyunma odasına giderek teknik direktör Mustafa Denizli ve futbolcuları tebrik etti.
Yusuf atınca rahatladı
Burada oldukça duygulanan Yıldırım Demirören’in, “Artık önümüzde 90 dakika var. Yıllardar şampiyonluğa hasret kalan ve bunu hakeden camia artık sizden zafer bekliyor. Denizli maçını da kazanın ve bu muhteşem taraftara layık olduğu şampiyonluğu hediye edin. Ondan sonra dileyin benden ne dilersiniz” diye konuştuğu öğrenildi. 100. yılda Futbol Şubesi Sorumlusu olarak mutlu sona ulaşan Demirören, Beşiktaş zafere ulaşırsa başkan olarak ilk şampiyonluğunu yaşayacak.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla