Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2009, 08:45   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
şampiyonların kartalı

Click the image to open in full size.



Lider Beşiktaş, Galatasaray'ı İnönü'de 2-1 yenerek bitime 1 hafta kala şampiyonluk kapısını iyice araladı! BJK İnönü Stadı'nın muhteşem tribünleri önünde oynanan derbide Kara Kartal kazanarak şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı. Yusuf Şimşek, süper bir golle Beşiktaş'a galibiyeti getiren isim oldu! Dünkü derbide Mustafa Denizli'nin öğrencileri muhteşemdi. Beşiktaş tribünleri ise her zaman olduğu gibi yine 10 numara idi. Maça fırtına gibi başlayan Beşiktaş, 41'de Mehmet Topal'ın kendi kalesine attığı golle öne geçti. 49'da Kewell durumu 1-1 yaptı. G.Saray'ın bu golünden sonra rakip kaleye yüklenen Kartal, 59'da Yusuf Şimşek'in şık golü ile altın değerinde 3 puana ulaştı: 2-1. Binbir Gece Masalları'nı aratmayacak güzellikte bir şampiyonluk kutlamasına hazırlanan Beşiktaş, ligin son maçında kümede kalmayı garantileyen Denizli deplasmanına gidecek.

***

Ömre bedel

Kartal, bu sezon ilk derbi galibiyetini alırken, Şampiyonlar Ligi'nin kapısını da ardına kadar açtı.

BÜYÜK MUCİZE OLMAZSA
Son şampiyonluğunu 2002-2003'te yaşayan Beşiktaş, özlemi bitiriyor. Bu sezon ilk derbi galibiyetini G.Saray'dan alan siyah-beyazlılar çok büyük bir mucize olmazsa şampiyonluk ipini göğüsleyecek. Denizlispor deplasmanında alınacak galibiyet diğer maçların sonucuna bakılmaksızın zaferi getirecek. Click the image to open in full size.

ÇOK SANCILI BİR DÖNEM
Sezona Ertuğrul Sağlam ile başlayan, Mustafa Denizli ile devam eden Kartal, ara transferde Yusuf ve Ernst gibi oyuncularla takıma takviye yaptı. Beşiktaş, Denizli'de berabere kalsa bile Devler Ligi'ne gidecek. Şampiyonluk için ise G.Saray-Sivas maçının sonucunu bekleyecek.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla