Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2009, 13:52   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Betancourt'a Yakın takip

Süper Lig'de son haftaya lider giren ve şampiyonluk türküleri söyleyen Beşiktaş'ta gelecek sezonun takımını kurmak için çalışmalar başladı.

Genç yetenekler peşinde koşan siyah-beyazlılar, forvet hattını güçlendirmek için çalışmalarına devam ederken, aradıkları golcüyü Ekvador'da buldular.

Beşiktaş'ın Ekvador Ligi takımlarından Santos Laguna'da forma giyen 22 yaşındaki forvet oyuncusu Christian Rogelio Benítez'in peşinde olduğu iddia edildi.

Santos Laguna ikinci başkanı Alberto Canedo yaptığı açıklamada, Christian Rogelio Benítez'in artık Avrupa'ya gitmek istediğini ve bir çok takımla görüştüklerini belirtti.

Beşiktaş haricinde Christian Rogelio Benítez'in peşinde olan takımların Wigan (İngiltere), Hannover(Almanya), Lille(Fransa) ve Twente(Hollanda) olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Santos Laguna'da 29 maça çıkan Christian Rogelio Benítez, forma giydiği karşılaşmalarda rakip ağlara 14 gol bıraktı.

Ekvador kulübü Santos Laguna'nın Christian Rogelio Benitez'i satmak için 5 milyon avro civarında bir para istediği öğrenildi.

Click the image to open in full size.
CRISTIAN ROGELIO BENITEZ KİMDİR?

Tam Adı: Christian Rogelio Benitez Betancourt

Doğum tarihi : 1 Mayıs 1986

Doğrum Yeri : Quito - Ekvador

Boy : 1.68

Mevki : Forvet


KARİYER

YIL - TAKIM - MAÇ (GOL)

1997 - 2007 El Nacional 83 (29)

2007 - Santos Laguna 58 (31)

MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Takım - Maç (Gol)

Ekvador 17 (10)

Kaynak : Maraton.Com.tr
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.

Konu Mehmet tarafından (25-05-2009 Saat 13:59 ) değiştirilmiştir..
Mehmet Ofline