Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2006, 15:41   #190
By_uLKeN
 
By_uLKeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 


NOBRE'Yİ ATMAMI 4. HAKEM İSTEDİ!.."
Cuma, 11 Ağustos 2006
Beşiktaş-Gaziantepspor karşılaşmasının uzatma dakiklarında Siyah-Beyazlı futbolcu Nobre'yi kırmızı kartla oyun dışı bırakan karşılaşmanı hakemi Kuddusi Müftüoğlu, kararı dördüncü hakem Barış Şimşek'ten aldığını söyledi!..

Click the image to open in full size.
Kuddusi Müftüoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, Bekir ile girdiği mücadele sonrası Nobre'nin kırmızı kartla oyun dışı kaldığı pozisyonla ilgili olarak, ''Pozisyonu gördüm ama Nobre'nin hareketini görmedim. Dördüncü hakemim Barış Şimşek'ten yardım istedim, o da ihraç kararını vermemi söyledi. Ben de kırmızı kart verdim. Nedenini söylemedi. Bu konuyu da raporuma yazacağım'' ifadelerini kullandı.

Kırmızı kart pozisyonunda Nobre ile ikili mücadele olan Gaziantepsporlu Bekir ise, son dakikada Beşiktaş'ın kontraatak yaptığını ifade ederek, ''Ben faul yaptım. Nobre ise bana dirsek attı. Ben de ona vurdum ama sert değildi. Kırmızı kart kararı, hakemin maç içinde verdiği ender doğru kararlardan biriydi. Tabii Nobre'nin böyle agresif oynaması rakibi zorluyor'' diye konuştu.

Kod:
http://www.dakka90.com/site/index.php/content/view/5389/87/
By_uLKeN Ofline