Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2009, 09:56   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Aziz Yıldırım:'Yabancı hakem istiyoruz'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Türk hakemlerinin hoşuna gitmeyecek açıklamalar yaptı, “Madem yabancı hoca, yabancı oyuncu alıyoruz yabancı hakem de getirmeliyiz. Dışarıda bu kaynak var” dedi.

Kongreden zaferle ayrılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım CNN Türk’te yayınlanan 3. Devre programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Özellikle hakemler konusuna değinen Yıldırım, “Yabancı oyuncu alıyoruz, yabancı hoca alıyoruz madem ki yabancı hakem de getirmeliyiz. Bu hakemlerle lig bitecek dersek çok büyük olaylar olur. İyi hakemler bizi de eğitir. Dışarda bunun için kaynak var, getirirsiniz. Bizim hakemlerimiz Romanya’ya gitti maç yönetmeye. Buna UEFA karışmaz” diyerek bu sezon yaşadıkları sıkıntıyı dile getirdi. Yıldırım hemen kolları sıvayacaklarını ve üst üste üç yıl şampiyon olacak takımı oluşturmaya başlayacaklarını da belirterek, “Artık verdiğimiz sözleri yerine getirmenin zamanı geldi. Futbolculara ve teknik kadroya bunu anlatacağız. Üç yıl üst üste şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız. Hocamızla oturup konuşacağız. 15 Haziran’a kadar transferi bitireceğiz” dedi.

‘İnşaat faslı bitti, sıra şampiyonlukta’

Yönetim kurulu üyeleri Ali Koç ve Abdullah Kiğılı ile birlikte programa katılan Aziz Yıldırım, “Hoca işini çözmek kolay. En kolay iş hoca almak. Bize kendileri teklif gönderiyorlar hoca olmak için. Ama önce biz kendi aramızda bir konuşacağız. Mevcut hocamızla görüşeceğiz. Ondan sonra her şeye başlayacağız. İnşaat kısmını bıraktık şimdi sportif başarı kısmına bakacağız. Kimse merak etmesin. Fenerbahçe’nin Real Madrid’den bir farkı yok” ifadelerini kullandı. 1990’lı yıllarda kulübün bütçe açıklarını başkanların karşıladığına da değinen Yıldırım, “Başkanların yanı sıra yönetime aldığımız arkadaşlar da katkı yapardı. Artık bunlar ortadan kalktı. 1998’de kulübün ismi tescil ettirildi. Fenerbahçe’de devrim ve değişimin olduğu görüldü. Yöneticilik kolay iş değildir. Futbolcu ve taraftar yenilgiyi bir gün sonra unutur. Biz diğer maçı kazanana kadar üzüntümüz sürer” şeklinde konuştu.
Skyblues Ofline   Alıntı ile Cevapla