Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2009, 10:09   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gese'den 5 Bomba Birden

Polat ve Üstünel, Bremen'in Perulu golcüsünden 'Evet' cevabı aldı Hollandalı Van Nistelrooy ve Altıntop kardeşlerin de işi bitiriliyor


***

İmha takımı

Polat ve Üstünel, Werder Bremen'in Perulu golcüsünden 'Evet' cevabı aldı. Hollandalı yıldız Van Nistelrooy'un da işi bitiriliyor.

G.Saray bombaları patlatıyor. Dün Almanya'ya giden başkan Adnan Polat ile Haldun Üstünel, Werder Bremen'de forma giyen Claudio Pizarro'nun işini bitirdi. Perulu golcü ve bonservisi elinde bulunduran Chelsea'yle yapılan ilk görüşmelerden olumlu yanıt alan yöneticiler, "Her fedakarlığı yapacağız" dedi. Kiralık oynadığı Werder'de 16 gol atan 31 yaşındaki forvet "Evet" cevabı verdi. Perulu oyuncunun menajeri Kahraman Arslan, "Chelsea 7 milyon euro istiyor ama bu işin 4-5'e biteceğini sanıyorum" dedi. Yönetim Altıntop kardeşler ile de masaya oturdu.

Hollanda'ya çeçti
Schalke'ye Halil için Lincoln takasını önerip + 2 milyon euro isteyen sarı- kırmızılı kulüp, Bayern Münih'te forma giyen Hamit için ise kıran kırana pazarlık yapıyor. Münih, Arda'ya karşılık Hamit ve 5 milyon euro teklif ederken Polat, Arda'yı vermeyeceklerini söyledi. Münih'in bunun üzerine Hamit için 4 milyon euro istediği bildirildi. Yönetimin bir diğer hedefi ise Van Nistelrooy. Bir yıl daha oynamak isteyen 33 yaşındaki Hollandalı oyuncu için Üstünel, Hollanda'ya geçti. Yönetimin bu isimlerden en az ikisini alacağı belirtiliyor.
Skyblues Ofline   Alıntı ile Cevapla