Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2009, 16:17   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal son düzlükte

Turkcell Süper Lig lideri Beşiktaş, Denizlispor ile oynayacağı son hafta maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı. Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve ilk 45 dakikası basına açık olan antrenmana koşu yaparak başlayan siyah-beyazlı futbolcular, pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.Antrenmana Galatasaray maçında sakatlanan Tello, Rüştü ve İbrahim Toraman ile izinli olan Yusuf katılmadı. Galatasaray karşılaşmasından hafif bir sakatlığı bulunan Gökhan Zan ile sakatlığı henüz geçmeyen Delgado ise takımla birlikte koşu yapıp daha sonra fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştılar.
Tello'nun sağ adalesinde ödem, İbrahim Toraman'ın sol arka adalesinde, Rüştü'nün ise sağ arka adalesinde ağrıları bulunduğu bildirildi. Bu futbolcuların tedavilerine devam edildiği, Tello'nun perşembe gününden önce takımla çalışmalara başlayamayacağı kaydedildi. Siyah-beyazlılar, yarın basına kapalı yapacakları antrenmanla Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

-DENİZLİ'YE PERŞEMBE GÜNÜ GİDECEKLER-

Beşiktaş, 30 Mayıs Cumartesi günü oynayacağı Denizlispor maçı için 2 gün önceden Denizli'ye gidecek. Siyah-beyazlılar, 28 Mayıs Perşembe günü Denizli'ye gidip, maçın ardından da İstanbul'a dönecek. Bu arada yarın saat 13.30'da BJK Nevzat Demir Tesisleri basın merkezinde düzenlenecek törenle, bir banka futbolculara kredi kartı verecek.
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla