Alıntı:
| zamorano´isimli üyeden Alıntı
Hay düşüncene sağlık kardeşim bizde aylardır bunu yazıyoruz da anlayan yok.İlla 4-5 yenilgi alacağız ya da daha ilk turda Avrupa'dan eleneceğiz işte o zaman savunmaya adam almaya gerek yok gibisinden akıllara ziyan yorumlar yapanların jetonu nihayet düşecek. |
Ya dostum senin nasıl bir üslubun var allah aşkına.Sürekli birilerini aşağılaman mı lazım ? Daha geçen gün bizi HAŞLAMA yaptın, şimdi de akıllara ziyan yorumlar yapanların jetonu düşecekmiş falan.Zekamızı sen mi sorgulayacaksın ? Ben de bizim savunma oyuncularımızın kötü olmadığını iddaa ediyorum.Yaşanan sorunların da orta sahanın savunma (başta da Kleberson ) yetersizliğinden dolayı olduğunu iddaa ediyorum.Ha Nobre Türk olursa ben de bir stoper alınmasını destekliyebilirim.Bence bu sol kanat kadar önemli bir öncelik değildi.Ve eğer Ricardinho sol kanatta oynayamazsa(ki bu mümkün çünkü bu adam sol kanat değil ) halen sol kanat transferinin defanstan öncelikli olduğu düşüncesindeyim.Ama ben senin gibi el alemi aşağılamıyorum.Allaha şükür futbol bilgime de güvenirim ama herkesin düşüncesine saygı duyuyorum.