Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2009, 23:12   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sinan Engin transfere girişti

Sinan Engin transfere girişti

Süper Lig'in yeni takımlarından Manisaspor'un genel menajerlik önerdiği Sinan Engin teklifi kabul ettiğini ve transfer görüşmelerine başladığını açıkladı. Kamuoyunda Beşiktaşlı olarak bilindiğini ancak bundan sonra Manisaspor'un başarısı için çalışacağını kaydeden Engin, "Artık Manisasporluyum. Transfer görüşmelerine şimdiden başladım. Hatta prensip anlaşmasına vardığım oyuncular var. Bunlarla lig sona erer ermez mukavele imzalayacağız. Fizik kalitesi üst düzeyde, koşan, dinamik, mücadeleci ve agresif bir takım kuracağız. Manisaspor'un geçmişte Süper Lig'de yaptığı hataları tekrarlamayacağız. Ben yapı olarak başarısızlığı sevmeyen bir insanım. Bu yapıyı Manisaspor'da da sürdüreceğim" dedi.
Önümüzdeki hafta Manisa'ya gelerek sözleşme imzalayacağını ve göreve resmen başlayacağını sözlerine ekleyen Engin konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Başkan Kenan Yaralı ile geçmişe dayanan bir dostluğum var. Onun önerisini geri çeviremezdim. Televizyon yorumculuğu işim bu hafta ligin sona ermesiyle bitiyor. Hafta başından itiberen kolları sıvayacağız. Kulübün bütçesine göre kurabileceğimiz en iyi takımı oluşturacağız"
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla