Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2006, 22:48   #26
zamorano

zamorano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Beyler benim hiçbirinizle bir derdim yok.Ne yazsak kabahat oluyor ,zaten haşlama sözü için özür dilemiştim demek ki jeton sözünede alındınız.Tamam bundan sonra olumsuz eleştirilerimde sözcükleri daha dikkatli seçeceğim.Beşiktaş taraftarının kalbini kıracağıma kafamı kırarım daha iyi.Ama savunma konusunda inanın bana yanılıyorsunuz.Buraya ne yazıyorsam takımın iyiliği için yazıyorum.Cimbom'un uefa'yı almasından sonra bizimde almamız şart oldu.Cimbom o kupayı yalnızca Hagi ile değil aynı zamanda Popescu ilede kazandı.Orta alanda o zamanın Galatasaray'ından daha iyiyiz.(hasta Cimbom'lu Fatih Altaylı bile ,Delgado Hagi'den sonra Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı diye yazmış)Birde buna Ricardinho'yu ekleyin tadından yenmez.Ama Popescu ayarında bir savunmacımız yok(ya da Zago) Toraman-Avcı-Zan hattına güvenmek bence aşırı iyimserlik.Bakın size bir anektod anlatayım.Ronaldo Guiro Portekiz'den transfer edildiği zaman Türk medyasında Benfica taraftarı Portekiz'li bir gazeteceyle yapılmış röportajı okumuştum.O gazeteci Ronaldo'nun sıradan bir adam olduğunu asla bir takımın savunması için kurtarıcı olamayacağını ama kendisinin çok çalışkan ve uyumlu bir kişi olduğunu eğer yanına lider tipte bir adam alınırsa o oyuncuya ayak uydurup oynadığı takıma son derece yararlı olacağını söylemişti.Ne ilginçtir ki adamın dedikleri bir bir çıktı.Biz ne zaman ki Zago'yu aldık işte o zaman Ronaldo'da işe yarayan bir topçu haline geldi.Demek istediğim tam da bu.Toraman-Avcı-Zan-Doğan-Üzülmez asla bir takımın kurtarıcısı olamazlar ancak lider ruhlu bir savunmacı aldığımızda onlarda tıpkı Ronaldo gibi işlerlik kazanacaktır.Allah aşkına bu gerçeği görmezden gelmeyin.
zamorano Ofline