Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2009, 13:10   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Geremi'yi Vermek İçin Çırpınıyorlar

Click the image to open in full size.
Premier Lig'den düşen Newcastle United, devre arasında Beşiktaş'a satmaya yanaşmadığı Kamerunlu futbolcusu Njitap Geremi'yi şimdi siyah-beyazlılara vermek için çırpınıyor.

Küme düştükten sonra fazla maliyetli futbolcuların masraflarını karşılamayacakları için takımdaki birçok yıldızı elinden çıkartmayı düşünen Newcastle United yönetimi, gelecek teklifleri bekliyor. Akşam gazetesinin haberine göre; Ocak ayında Geremi için kapısını çalan ve 2.5 milyon euro vermeye hazır olan Beşiktaş'ın teklifini geri çeviren Newcastle yöneticileri, alt lige düştükten sonra siyah-beyazlılar ile tekrar görüşmek için randevu istedi.

ZENIT: YORUM YOK

Rusya'nın Zenit takımında forma giyen milli futbolcumuz Fatih Tekke'nin Beşiktaş'a transferinde de olumlu gelişmeler yaşanıyor. Fatih Tekke'nin Beşiktaş'a transferi nedeniyle son maça götürülmediği söylentileri üzerine açıklama yapan Zenit Basın Sözcüsü Alexei Petrov, 'Fatih'in son Dynamo maçına götürülmemesi tamamen hocanın kararı. Futbolcunun bir sakatlığı veya hocanın bir bildiği vardır ki götürmedi. Kararlarını sorgulamayız. Henüz transfer sezonunu açmadım. Bu yüzden de Fatih Tekke'nin Beşiktaş'a transfer olacağı yönünde çıkan haberlere yorum yapmak istemiyorum' diyerek Kartal'a açık kapı bıraktı.

Kaynak : Maraton
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline