Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2009, 13:58   #1
gzm_bjk
 
gzm_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Yine Beşiktaş, yine Bakkal

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 22 yıl önce futbolcu olarak şampiyonluktan ettiği Beşiktaş'a şimdi de teknik adam olarak darbe vurmaya hazırlanıyorDENİZLİSPOR'da cumartesi günü oynanacak Beşiktaş maçı öncesi nefesler tutulurken teknik direktör Mesut Bakkal, 22 yıl önce futbolcu olarak şampiyonluktan ettiği siyah beyazlı ekibe bu kez de teknik adam kimliği ile darbe vurmaya hazırlanıyor.
Denizlispor'un 1986-1987 sezonunda Beşiktaş'la İstanbul'da 1-1 berabere kalarak rakibini şampiyonluk yarışının dışına ittiği karşılaşmada 90 dakika forma giydiğini hatırlatan Bakkal, bu maçla ilgili anısını şöyle anlattı:
“Ligin sondan bir önceki maçıydı. Beşiktaş ile Galatasaray şampiyonluk için çekişiyordu. Beşiktaş bizi yenerse şampiyon olacaktı. 1-0 mağlup durumdayken 86. dakikada bir frikik kazandık. Topun başında ben, Mahmut ve Erol vardı. Maçtan üç gün önce baba olan Erol, ‘Çocuğumun hatırı için ben vurabilir miyim?’ diye sordu, kabul ettik. Beşiktaş barajında Ulvi ve Samet Hoca vardı, kaleci de Jurkoviç'ti. Ben topun üstüne bastım çekildim, Erol vurdu ve gol oldu. Seyirci bir anda sustu. 1-1 biten maçtan sonra Beşiktaş şampiyonluğu kaçırdı ama biz de sahadan zor çıktık. Şimdi ben hocayım ve iki takım yine aynı koşullarda karşı karşıya geliyor.”
Kamuoyunda ligde kalmayı garantiledikleri için maça asılmayacakları şeklinde bir hava oluştuğunu sözlerine ekleyen Mesut Bakkal, “Denizlispor son yıllarda hep gündemi belirleyen takım oldu. Beşiktaş'ı yenerek yine gündemi belirleriz. Kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmiyor” şeklinde konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.
gzm_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla