Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2009, 15:05   #14
lepido

lepido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

savunmada sorunumuzun olmadığına katılmıyorum, hedeflere göre kale hariç her bölge geliştirilebilir, ujfalusi ismi de yabana atılacak bir isim değil, tabii ki haberin doğruluğu hakkında konuşmuyorum, sadece fikir olark bu isme sıcak bakarım ama yabancı sınırlaması halen mevcut ligimizde, dolayısıyla yabancıların dağılımını dengeli yapmak gerekir, bu takıma öncelikli gerekli yerin kanatlar ve orta saha olduğunu düşünüyorum, önce burada bir karara varılmalı ve ona göre türk-yabancı transferlerin pozisyona göre dağılımı yapılmalı, takımdan çok fazla yabancı oyuncu gönderileceğini sanmıyorum, bu sayı en fazla 2 olur, cisse'nin kalmasına karar verilirse tek yabancı alımı söz konusu olabilir, tabii demirören coşup şampiyonlar ligi aşkıyla yabancıların önemli bir bölümünü flaş isimlerle değiştirmek istemezse...dediğim gibi bu takımın şampiyonlar liginde sırıtmaması için kanat sorununa artık el atılması gerekiyor, her transfer döneminde hep hücum hattına yapılacak transferler gündem oluşturur ama başarıya giden yolda dengeli bir savunma anlayışının tam olarak oturtulması gerekiyor, bu bağlamda da üzlümez sanırım 1 yıl daha oynayacak ama yeri kesinlikle kulübe olmalı, alternatif olarak bulunmalı kadroda, artık kanat bindirmeleri yapıp şutlar atabilen, hücuma sık sık katılıp defansif anlamda da sırıtmayan adamları görmek istiyorum bu takımda, kartal'ın uçma vakti artık geldi...
lepido Ofline   Alıntı ile Cevapla