Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2009, 11:30   #1762
lepido

lepido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kesinlikle doğru bir bakış açısı...zaten burada oturup demirören'in bu olayda hata yaptığını söylemek ve bizi rezil ettiğini belirterek hakaret etmek doğru olmaz, topuz'un 1 yıllık sözleşmesi vardı ve verilecek bonservis bedeli benim kriterlerime göre maksimum 3 milyon euroydu ama haber ilk yayıldığında 5 milyon diye bir miktar telaffuz ediliyordu, bu da türk oyuncu olmasından makul karşılanabilirdi ama aziz yıldırım'ın her yıl başarısızlıklarını örtbas etmek uğruna yaz döneminde yaptığı envai çeşit şaklabanlıklarından şımarıklıklarından birini daha gördük ve kesinlikle yıldız olmayan, takım içerisinde takımla birlikte birşeyleri başarabilecek bir oyuncuya her iki yönetimin de açıklamak isteömediği kadar yüksek bnonservis bedeli ödediler, korkunç bir yönetim yanlışıdır sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalmış ve yıldız olmayan bir adama bu miktarı ödemek, asıl yanlış ise demirören'in bu oyuncuyu bjkye kazandıramadığını söyleyip ona atıp tutulması, demirören'in bugüne kadar yaptıklarını genel anlamda tasvip etmememe rağmen genel demirören profilinden sıyrılıp bu transferde sidik yarışına girmesi, en doğrusunu da yaptı, bu bir takım oyunu, bu miktar bu kadar gündemden sonra bir oyuncuya verilseydi diğer oyuncuların taleplerini düşünebiliyor musunuz...neyse topuz ve fb için hayırlı olsun, bundan sonra bjk taraftarı olarak en ufak bir tepki göstermemeliyiz topuz'a, biz bir şey kaybetmedik, umarım topuz da kaybetmez-hiç sanmasam da-, inanın onun iyiliğini istiyorum ama bu toyluğuyla ona semer vuran daha çok olur, sonuçta verdiği kararın arkasında dursaydı müthiş bir krediye sahip olacağı bir ortama gelecekken şu anda yapacağı en ufak hatayı bekleyen kurtlar sofrasına düştü, bundan sonra hakikaten kolay gelsin topuz'a...
son sözüm de bu transfer olayını haddinden fazla abartan taraftarımıza; arkadaşlar, transfer neden yapılır? amaç nedir? neye ulaşmak için yaparsınız? bu soruların yanıtlarını bi gözden geçirelim ve öyle tepki verelim bazı şeylere, biz şampiyonuz ya, şampiyonlar ligine biz gidiyoruz, kupa bizim, ederinin 5 katı bonservis ücreti verilerek güya elimizden kapılan bir oyuncuyla mı belirleniyor bu en büyüklük olayı, nbu olay için fazla bile yazdım, geçiniz...
lepido Ofline