![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | asla fenerbahçelileştiremediğiniz doğuştan Beşiktaşlılarız! çok güzel bir yazı teşekkürler ![]() | ||
| |
| | #3 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | beşiktaşlı dogduk ölede ölücezz ![]()
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) | ||
| |
| | #4 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence kötü bir yazı olmuş,sanki ortada bariz bir güç var Fenerbahçe adında bir de bu güce rağmen direnen insanlar.Asla! biz bir cumhuriyetiz diye ortada gezinenler ezik bir topluluktan başka bir şey değildir.Onlar kim ki bizi başkalaştıracak,cümleyi kullanmak bile istemiyorum ama Fenerbahçelileştirecek.Herkes haddini bilecek biz Beşiktaşlı doğduk Beşiktaşlı öleceğiz.Sizler (FBliler) ezik olmayı seçmişsiniz,bu kararınızda da özgürsünüz.Ezik hayatınızda başarılar...
__________________ ![]() | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Eskiden herkes 2-3 katlı evlerde yaşardı bahçeside olurdu evlerin içi hafif rutubetli ama oldukçada geniş olurdu 1.5-2 yaşındaydım o büyük salonda maç izlerken anneme dönüp :anne ben bişiktaşlıyım dediğimi hala unutmuyorum yaşım 29 kalbimde beşiktaş aşkı 1 gün bile bitmedi her zaman başım dik çünkü ben beşiktaşlıyım bu gurur herkese nasip olmaz bu gururu taşıyan tüm beşiktaşlı kardeşlerime saygılar ...
__________________ ... | ||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | şunu anladıkki beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur beşiktaşlı olmayanlar o.çocuğdur mehmet dönek olarak aklımızda kazınmıştır bitmiştir bu olay bizim için..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | ||
| |
| | #9 | ||
| ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla bize gelmiş gelmemiş onda değilim varsın gitsin feneve umurumda değil o lafları etti fb ye onlarda içine sindirdi yalayıp yuttu ya daha bize bir şey söylemek düşmez rahat olun arkadaşlar taraftarı döveriz gibi laflar ediyordu gidip karşılamışlar tükürdüğünü yalayan bir taraftar türkiyede sadece bir takımda var işte
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
| |
| | #10 | ||
| ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ama kayseri başkanına olduğum kadar başka bir takımın başkanınada gıcık olmadım azizenin yalakası bundan sonra bir numaralı uyuz olduğum adamsın inşallah kümeye gideceksiniz bizde göreceğiz o günleri o kulüp borç batağından kurtulamaz batar gider rrr
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |