29-06-2009, 22:54
|
#10 |
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
| Alıntı: öznur_bjk´isimli üyeden Alıntı
Aragones’in Fenerbahçeli yöneticilere, “Zaten üç milyonu sözleşmem gereği alacağım. Başarı halindeki primleri de şimdiden istiyorum. Belki ben Fenerbahçe ile Turkcell Süper Ligi’nde şampiyon olacaktım, belki de Avrupa Ligi’nde çok başarılı olacaktım. Bu nedenle 3 milyon Euro da bunun için ekstradan istiyorum” diyerek rest çekti. Kaynak : Fanatik | ismi gecen sahsiyetin bahsi gecen konulari talep ettigi takimin fenerbahce oldugunu bir an icin unutarak; ülkeme gelen yabanci teknik adam yada futbolcularin sözlesmelerine ne kadar cok özel istek koyduklarini az veya cok hepimiz biliyoruz ki bu tür bir olay ßesiktas,imizin da basindan gecti ve milyonlarca €uro yada Dolari ceza olarak hic hak etmedikleri halde sadece gelirken sözlesmelerine koydurduklari özel maddeler nedeni ile calistirdiklari takima zarardan baska birsey vermeyen sahsiyetsiz insanciklara ödemek zorunda kaldik..Keza galatasaray da ayni sekilde...ceza ödedigimiz bir yana birde uluslararasi spor camiasinda kötü bir izlenim birakmamiza neden oldular..Bu tür insanlar kendilerini garantiye almak icin böyle bir yola basvurmus olabilirler,ama bizim yöneticilerimize ne oluyor da gözü kapali evet diyorlar bu tip isteklere..kendi öz cocuklarimiza neler yaptiklarimiz ortada,3 haftayi puansiz kapattiklarinda hoooop kapi önüne..Cünkü onlarin amaci para kazanmak degil hizmet edebilmek ve basari yakalamak..Onlarin sözlesmelerinde kendilerini garantiye almak icin eklertikleri özel maddeler yok,öyle bir istekleri olsa da zaten kabul görmez kulüpler tarafindan...Simdi fenerbahceye Daum geldi ve onunda sözlesmesine özel maddeler koydurttugu söyleniyor..Ayni film birkez daha yasanabilir yani.. Bu hem ülkenin yerli teknik adam ve futbolcularina ayiptir hemde bu ülkenin dövizinin böyle bes para etmez insanlara hemde hic hak etmedikleri halde verilmesi bir acizlik,kücüklük,basiretsizliktir...Böyle sözlesmelerden vazgecmeli kulüplerimiz... diye düsünüyorum... ama birden mantigimi bir kenara birakip duygularimla düsününce ezik fenere az bile diyorum.. ama yinede icimde bir burukluk var...bilmiyorum niye...
__________________  Hayat Bu İşte! Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun.. ..derin.. üf..
|
| |