|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
29-06-2009, 08:54 | #1 | ||
Engel Değil Mesafeler Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 23 |
Fenerbahçe Aragones’in sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. İspanyol teknik adamın Sarı - Lacivertli kulüpten tam 6 milyon Euro tazminat istediği ortaya çıktı. Aragones’in Fenerbahçeli yöneticilere, “Zaten üç milyonu sözleşmem gereği alacağım. Başarı halindeki primleri de şimdiden istiyorum. Belki ben Fenerbahçe ile Turkcell Süper Ligi’nde şampiyon olacaktım, belki de Avrupa Ligi’nde çok başarılı olacaktım. Bu nedenle 3 milyon Euro da bunun için ekstradan istiyorum” diyerek rest çekti. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, İspanyol hocanın restine karşılık büyük şok yaşarken, Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu’na, “Fenerbahçe’nin parasını kimseye yedirmem. Bu adama o kadar para vermem. Ne yaparsan yap, istersen CAS’a gidelim. CAS’ta gerekeni yaparız” dediği öğrenildi. Geçen yıl Fenerbahçe’ye hiçbir başarı kazandıramayan Aragones’in bu çirkin tavrı yüzsüzlük olarak nitelendirildi. Gelişmelerin ardından Sarı-Lacivertli Yönetim’in Aragones’in sözleşmesini tek taraflı olarak feshedip, görevine son verdiği öğrenildi. Kaynak : Fanatik | ||
|
29-06-2009, 09:07 | #2 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 69 | Belki şampiyon olacaktım mı demiş? Yazık olmuş.
__________________ | ||
29-06-2009, 09:24 | #3 | ||
çarşı ulann Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 56 | Belki ben Fenerbahçe ile Turkcell Süper Ligi’nde şampiyon olacaktım, belki de Avrupa Ligi’nde çok başarılı olacaktım. Bu nedenle 3 milyon Euro da bunun için ekstradan istiyorum” diyerek rest çekti. adam haklı belki başarılı olacak verin len adamın hakkını | ||
29-06-2009, 19:14 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 30 | şimdi bize gülenlerin halini merak ediyorum adam söke söke o pirimi alacak ezikler şampiyon olsada olmasada isterseniz bu işi uzatın para miktarı artsın
__________________ . | ||
29-06-2009, 19:25 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | dede CAS'a Git | ||
29-06-2009, 22:06 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 17 |
Türkiyeye gelmiş geçmiş en kariyerli T.direktör ünvanına sahip olan Del Bosgue Beşiktaştayken satılmış medyam tarafından manav,kasap falan filan dendi adamı allem ettiler küllüm ettiler takımı tam rayına koydu kupa maçında Konya ya bir elendik bir kıyamet koparttı satılmış medya bütün kamuoyu adeta Basiretsiz Başkandan kelle istedi oda gitti aklınca herkezi susturayım derken adamı katekulliye getirip sonrasını düşünmeden gönderdi sonrasını anlatmayım herkez biliyor, Şimdi bunun benzerini Aragones olayında FB yapıyor fakat satılmış medya Beşiktaşa demediğini,yapmadığını bırakmayan yazarlar gıkını çıkartmıyor Beşiktaş yönetimini makara saran zihniyet şimdi niye sesiniz çıkmıyor AZİZE ÇOKMU KORKUTUYOR SİZİ.....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
29-06-2009, 22:11 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 16 | DeDe Nereye ya Daha ßank Asyası var ßunun | ||
29-06-2009, 22:39 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 51 | Dede Nereye ya :/
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
29-06-2009, 22:54 | #10 | |||
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 | Alıntı:
ülkeme gelen yabanci teknik adam yada futbolcularin sözlesmelerine ne kadar cok özel istek koyduklarini az veya cok hepimiz biliyoruz ki bu tür bir olay ßesiktas,imizin da basindan gecti ve milyonlarca €uro yada Dolari ceza olarak hic hak etmedikleri halde sadece gelirken sözlesmelerine koydurduklari özel maddeler nedeni ile calistirdiklari takima zarardan baska birsey vermeyen sahsiyetsiz insanciklara ödemek zorunda kaldik..Keza galatasaray da ayni sekilde...ceza ödedigimiz bir yana birde uluslararasi spor camiasinda kötü bir izlenim birakmamiza neden oldular..Bu tür insanlar kendilerini garantiye almak icin böyle bir yola basvurmus olabilirler,ama bizim yöneticilerimize ne oluyor da gözü kapali evet diyorlar bu tip isteklere..kendi öz cocuklarimiza neler yaptiklarimiz ortada,3 haftayi puansiz kapattiklarinda hoooop kapi önüne..Cünkü onlarin amaci para kazanmak degil hizmet edebilmek ve basari yakalamak..Onlarin sözlesmelerinde kendilerini garantiye almak icin eklertikleri özel maddeler yok,öyle bir istekleri olsa da zaten kabul görmez kulüpler tarafindan...Simdi fenerbahceye Daum geldi ve onunda sözlesmesine özel maddeler koydurttugu söyleniyor..Ayni film birkez daha yasanabilir yani.. Bu hem ülkenin yerli teknik adam ve futbolcularina ayiptir hemde bu ülkenin dövizinin böyle bes para etmez insanlara hemde hic hak etmedikleri halde verilmesi bir acizlik,kücüklük,basiretsizliktir...Böyle sözlesmelerden vazgecmeli kulüplerimiz... diye düsünüyorum... ama birden mantigimi bir kenara birakip duygularimla düsününce ezik fenere az bile diyorum.. ama yinede icimde bir burukluk var...bilmiyorum niye...
Seçenekler | |
Stil | |
| |