Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2009, 22:58   #1
BLACK-EAGLES
 
BLACK-EAGLES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yeni Formalara Hayır!

YENİ FORMALARDAN ALMA, ALDIRMA!

Geçen sene Fenerbahçe ve Galatasaray'la dalga geçiyorduk forma kalitesinden dolayı. Ama bu sene Adidas'la anlaşma yaparak bizde aynı duruma düştük. Zaten Cola Turka'dan dolayı taraftarın formalara karşı bir ilgisizliği vardı. Birde bu sene Adidas'la anlaşılarak adi ve naylon'dan yapılmış formaların piyasaya sürülmesi bardağı taşıran son damla oldu.
Bir takımın taraftarlarının kombine kartlarına ve formalara ilgi göstermesi maddi açıdan takım için çok önemlidir. Ama bunun içinde taraftara bir şey sunulmalıdır.
Biz Beşiktaş taraftarı olarak yıldız futbolcu alındı diye kombine kartı ve forma almıyoruz. Biz gönülden bağlı olduğumuz için kombine kartı ve forma alıyoruz. Ve ben her sene en az 1 tane forma alan biriyim.
Geçen seneki forma kalitesinden ötürü 2 tane forma aldım. Ve bu seneki formaları gördüğümde hayal kırıklığı yaşadım ki sadece hayal kırıklığı yaşayan ben değilmişim Catania maçında bunu anladım.

Adidas Türkiye'ye dandik, iğrenç ve kalitesiz naylondan formalar yapıyor. Real Madrid, Liverpool, Chelsea, AC Milan formalarının kalitesi daha farklı oluyor. Ama Umbro geçen sene öyle yapmadı. Avrupaki, özellikle İngilteredeki kalitede bir forma dizayn ettiler.
Ve dikkatlice bakılacak olunursada son yıllarda en çok forma satışı geçen sezon oldu ki Cola Turka'ya rağmen. Çünkü insanlar aldıkları ürünün kaliteli olmasını ister.
Kimse uyduruk bir şey için tonlarca para vermez ki hele günümüz şartlarında.

Neyse sözü fazla uzatmayacağım ben bu seneki formaları almam ve tribünden hiç bir arkadaşımında almasını istemem ve aldırmam.
Zaten bizim kapalı tribünündeki genel tabloda bu. Ben alt katta yer alan biriyim ama üst taraf'ta aynı görüşte çoğunlukla.
Hatta benim artı bir fikrim daha var. Sezonun ilk maçında hepimiz geçen seneki formalarla tribüne gelmeyi düşünüyoruz, bir şeylerin anlaşılması açısından.
__________________
Click the image to open in full size.

Konu BLACK-EAGLES tarafından (23-07-2009 Saat 23:00 ) değiştirilmiştir..
BLACK-EAGLES Ofline   Alıntı ile Cevapla