|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
23-07-2009, 22:58 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 16 |
YENİ FORMALARDAN ALMA, ALDIRMA! Geçen sene Fenerbahçe ve Galatasaray'la dalga geçiyorduk forma kalitesinden dolayı. Ama bu sene Adidas'la anlaşma yaparak bizde aynı duruma düştük. Zaten Cola Turka'dan dolayı taraftarın formalara karşı bir ilgisizliği vardı. Birde bu sene Adidas'la anlaşılarak adi ve naylon'dan yapılmış formaların piyasaya sürülmesi bardağı taşıran son damla oldu. Bir takımın taraftarlarının kombine kartlarına ve formalara ilgi göstermesi maddi açıdan takım için çok önemlidir. Ama bunun içinde taraftara bir şey sunulmalıdır. Biz Beşiktaş taraftarı olarak yıldız futbolcu alındı diye kombine kartı ve forma almıyoruz. Biz gönülden bağlı olduğumuz için kombine kartı ve forma alıyoruz. Ve ben her sene en az 1 tane forma alan biriyim. Geçen seneki forma kalitesinden ötürü 2 tane forma aldım. Ve bu seneki formaları gördüğümde hayal kırıklığı yaşadım ki sadece hayal kırıklığı yaşayan ben değilmişim Catania maçında bunu anladım. Adidas Türkiye'ye dandik, iğrenç ve kalitesiz naylondan formalar yapıyor. Real Madrid, Liverpool, Chelsea, AC Milan formalarının kalitesi daha farklı oluyor. Ama Umbro geçen sene öyle yapmadı. Avrupaki, özellikle İngilteredeki kalitede bir forma dizayn ettiler. Ve dikkatlice bakılacak olunursada son yıllarda en çok forma satışı geçen sezon oldu ki Cola Turka'ya rağmen. Çünkü insanlar aldıkları ürünün kaliteli olmasını ister. Kimse uyduruk bir şey için tonlarca para vermez ki hele günümüz şartlarında. Neyse sözü fazla uzatmayacağım ben bu seneki formaları almam ve tribünden hiç bir arkadaşımında almasını istemem ve aldırmam. Zaten bizim kapalı tribünündeki genel tabloda bu. Ben alt katta yer alan biriyim ama üst taraf'ta aynı görüşte çoğunlukla. Hatta benim artı bir fikrim daha var. Sezonun ilk maçında hepimiz geçen seneki formalarla tribüne gelmeyi düşünüyoruz, bir şeylerin anlaşılması açısından. Konu BLACK-EAGLES tarafından (23-07-2009 Saat 23:00 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
23-07-2009, 23:03 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 30 | protesto etsen de etmesende adam açıklama yaptı bu saatten sonra forma değiştirme gibi bir olaya gitmeyeceğiz diye
__________________ . | ||
23-07-2009, 23:24 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 51 | Kutsal Formaya Nasıl HAYIR Diyorsunuz Anlamiyorum.. ARMASI YETER..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
23-07-2009, 23:45 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 16 | Evet o forma kutsaldır ve o kutsallığı kaldırabilecek bir kalitede yapılması gerekir. Adidas'ın yaptığı gibi kalitesiz, adi bir naylon parçasına değil. Bizim tepkimiz buna, yani kısacası Adidas'a. | ||
03-10-2009, 02:55 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 16 |
ulan eskiden ne guzel formalar cikariyorlardi bu sene ne oldu anlamadim BESIKTASIN RENKLIRI SIYAH BEYAZ GRIY DEGIL HANI SEZON BASLAMADAN ONCE FORMALARI DEGISTIRCEKDILER?? BIR DUZ SIYAH FORMA ISTIYORUZ VE DUZ BEYAZ ONDAN SONRA KLASIK CUBUKLU SIYAH BEYAZ BU 3 TANE ADAM GIBI FORMAYI NIYE YAPAMADINIZ ne bu baklava beyaz cizgiler felan, cubuklu forma bile korsan gibi benziyor Konu Cagla tarafından (06-11-2009 Saat 17:08 ) değiştirilmiştir.. | ||
06-11-2009, 17:05 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | bence de yeni formalar ne öyle. hele damalı olan tam bir facia olmuş. koskoca beşiktaşa hiç yakışmamış.
__________________ BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ Konu carsi.serhat tarafından (06-11-2009 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
06-11-2009, 17:10 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | yapsalardı şöyle formalar. bu formaları forzabesiktas sitesinde çizmişler. çok da güzel formalar. bu formaları çıkarsalardı. kartal yuvasında forma kalmazdı hepsi satılırdı.
__________________ BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ Konu carsi.serhat tarafından (06-11-2009 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
06-11-2009, 21:59 | #8 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 37 | evet bu formalar mütişyeni formalar tam bi facia beşiktaşımıza yakışmadı | ||
06-11-2009, 22:18 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 24 | Sadece gidip almayın demekle olmuyor tabiki. Bu konudaki fikrimizi (çoğu kişi aynı şeyi düşünüyor çünkü) belli bir oluşum çerçevesinde Kulübe ve Pazarlama Direktörümüze iletmemiz lazım. Yani biz bu sene üretilen formalara bu kadar parayı vermek istemiyoruz çünkü kalitesi kulübümüze yakışmıyor diyebilmeliyiz. Tabi bunuda 3-5 kişi değil çok büyük bir kitle ile dile getirmeliyiz ki dikkate alınsın ve yanlışın farkına varsın yetkililer..
__________________ | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |