|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
27-07-2007, 13:41 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 21 |
Buyrun müslüman din kardeşlerim size gerçekten coca cola yazısndaki gizli islam düşmanlığını gösteren yazı arapça bilen arkadaşlar varsa eğer ve bunu daha önce okumadılarsa eminin bu yazıdaki gizli düşmanlığı görecekler.bence bu günden sonra gerçekten herkes coca colayı içerken bu yazıyı düşünsünler.onlar boyle bi yazıda açıklıkla inkar ediyorlar ama bizde bu yazı yazan içeceği hergün milyonlarca tüketiyoruz.bu gibi insanların oyununa gelmeyelim ve gerekirse içmeyelim,ALLAH yar ve yardımcnız olsun... | ||
|
27-07-2007, 13:44 | #3 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 | tamam da onların islam düşmanlığı yaptıklarını anlamamız için bunlara gerek yok ki, zaten birçok veri var bunu anlayabileceğimiz, ben olaya bu açıdan bakarım, bunun için de markete gidip, bu böyle coca-cola almayayım demem, ayrı şeyler bence... | ||
27-07-2007, 13:49 | #6 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 | Hmm bende gördüm bunu çok önceden. Evet gerçekten benziyor ama bana pek inandırıcı gelmiyor. Bunun yanı sıra kolanın formülünün belirsizliği ve hakkındaki duyumlar insanı ürkütmüyor değil. Hindistan Coca Cola için çok büyük bir pazar ve ordada yasaklanma ihtimali vardı bir ara formülündeki bilinmeyen maddelerden dolayı. Ben yerli sermaye için Cola Turka' yı tercih ediyorum zaten ama Coca Colada içmiyor değilim. Aslında buna benzer birçok ürün var. Alıyoruz ve bizlere yada masum insanlara kurşun olarak geri dönüyor. Duyarsız olduğumuzu düşünüyorum çünkü bunlar önemli konular.
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni gelme artık neye yarar... | ||
27-07-2007, 13:52 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | Yok senin yorumunu okumadan yazmaya başlamıştım ben Bana göre önemli konulardır yerli sermaye meselesi. Yabancı hayranlığı çok maalesef bizde. Bende çok dikkat etmiyorum belki ama yerlisi varken de gidip yabancı bir ürünü almamaya çalışırım.
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni gelme artık neye yarar... | ||
27-07-2007, 13:55 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | Ya içmiyorum değil içtiğim oluyor yukarıda belirttimde ilk tercihim Cola Turka.
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |