Neresi mantıklı anlamıyorum. Bir kere adam birinci hedef uefaya kalmak dedi tekrarı izlemek mümkünse dikkatli izlemenizi tavsiye ederim. Çünkü Uefa daha kolay , tabiki gruptan çıkmak istiyoruz ama birinci hedef UEFA dedi.... Yav senin rakibin daha iki yıl önce yarı finalin kapısından dönmedimi ? ne diye hedef küçültüyorsun? unutmayın GS UEFA kupasını almadan önce kimse UEFA da finali filan da hedefleyemiyordu !! veya milli takımın dünya kupası üçüncülüğü de imkansızdı bu Demirören gibiler için
İkincisi bu kulübü ikinci sınıf yabancılarla doldurup , üstelik bu ikinci sınıf yabancılara dünyanın parasını harcayan , ama büyük hedefler için gerekli olan birinci sınıf yabancıya yer bulamayacak duruma getiren de kendileridir.
Bir üçüncü nokta , daha iki gün önce bu kulübün asbaşkanı bir toplantıda , başkanımız Avrupada 10 numara almaya gitti dedi değilmi ? Başkan dün ne dedi ? yok öyle birşey , ve ardından transferle ilgili yaptığı açıklamalarda transfere hiçde niyetinin olmadığını belli etti.
Bu kulübün adı Beşiktaş !!! yorumu sizlere bırakıyorum.
Ve son olarak Aziz Yıldırım'ın 3 yıl üstüste şampiyonluk gazına gelip ben 5 yıl veriyorum diyen başkan , dün , "efendim ben onu aslında bu sözlerin verilemeyeceğinin , böyle birşeyin saçma ve yanlış olduğunun altını çizmek için söyledim , benim taraftarım beni anlar " diyor !!!
Böyle herkesi aptal yerine koyan , hedefsiz ,vizyonsuz insanların Beşiktaşı yönetiyor olması beni dün bir kez daha üzdü yazık !!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |