Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Beşiktaş > Futbol

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-08-2009, 01:19   #1
Banned
 
_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Başkandan Tüm Sorulara Cevap !!!

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören Kanaltürk`te yayınlanan ve Serhat Ulueren`in sunduğu "Son Nokta" isimli programa konuk oldu.
Yıldırım Demirören canlı yayında birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.
İşte Yıldırım Demirören`in taraftarın merakla beklediği bir çok konuyu yanıtladığı "Son Nokta" programında yaptığı açıklamalardan sizler için derlediklerimiz :

-GALATASARAY VE FENERBAHÇE`Yİ TEBRİK EDERİM -

Galatasaray ve Fenerbahçe`yi bu akşam aldıkları sonuçlardan dolayı kutlarım. Fenerbahçe Süper Kupa`yı da kazandı. Onlara da hayırlı olsun.

-ÇEKİLEN FOTOĞRAF MAÇ ÖNCESİYDİ -

Sayın Özgener ile çekilen fotoğraf maç öncesi çekilmiş bir fotoğraftır. Benim oradaki olayım söylenen kötü sözlerdendir. Aileme yapılan hakaretler vardı. O yüzden yerimi değiştirdim.

- RÜŞTÜ HATASINI KABUL EDİYOR -

Rüştü kötü bir söz söylediğini kabul ediyor. Gözlemci bunu raporuna yazıyorsa tamam. Hakeme edilen bir küfür varsa bu ceza normaldir. Ama arkadaşlarına yapılan bir serzeniş ise normal değildir.

- YUNUS YILDIRIM`IN YÖNETTİĞİ MAÇI HERKES GÖRDÜ -

Hakemin yönetimini kamuoyuna bırakıyorum. Herkes gördü Yunus Yıldırım`ın yönettiği maçı. Ama ben bir art niyet aramıyorum bunda.

- RAKİPLERİMİZLE SAHA DIŞINDA DOSTUZ -

Biz Fenerbahçe`yle saha içinde rakibiz. Ama saha dışında her zaman dostuz. Ama zaman zaman kulübümüzün haklarını korumak için çıkışlar yaparız. Tabii ki bu da belli sınırlar içinde olur.

- LEVENT ERDOĞAN`IN BEYANATLARINI KABUL ETMİYORUM -

Ben sayın Levent Erdoğan`ın 3 günde 1 çıkıp beyanat vermesini kabul etmiyorum. Ne kadar çok konuşursanız o kadar çok hata yaparsınız. Tabii ki kulübün haklarını korumak adına yapıyorlar ama daha dikkatli olmaları lazım.

- MUSTAFA DENİZLİ KONUSUNU MEDYA ABARTTI-

Hocamız Türkiye`deki en önemli hoca. Sadece bize çok yorgun olduğunu söyledi. Ayrıca zaten kontratı bitmişti bizimle, ben bırakıyorum demesine gerek yoktu. Kendisinin geçmişine baktığınızda her gittiği takımla 1 sene anlaştığını görürsünüz. Ama medya bu olayı inanılmaz abarttı. Hocamız parayı beğenmiyormuş falan. Yok böyle birşey.

- AMACIMIZ DAHA ÇOK BAYANI TRİBÜNLERE ÇEKMEK -

Yıldırım Demirören ve ailesi ilk defa bu sene maça gelmedi. Biz 6 senedir maça geliyoruz. Ama başarı gelince bu daha çok dikkat çekti. Benim bakış açım bayanların daha çok stadyuma gelmesidir. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha çok bayan seyircimizi tribünlere çekmek istiyoruz. Eşimle de konuştuk geçen, kupalar gelip geçici Beşiktaş kalıcıdır. Avrupa`nın belli ülkelerine baktığınızda zaten başkanların maçları eşleri ile izlediğini görürsünüz.

- DEVRE ARASINDA İZİN ÇIKARSA İNÖNÜ OLAYINA BAKACAĞIZ -

2010 yılına İnönü`de başladık. Eğer devre arasında izin çıkarsa bakacağız. Şu anda her şey olumlu gidiyor. İnşallah istediklerimiz olur.

- MEHMET TOPUZ KONUSUNDA ÜZGÜN DEĞİLİM -

Mehmet Topuz`u alamadık değil. Futbolcu bizi tercih etmedi. Futbolcu son dakika kararıyla öyle davrandı. Üzülmedim ama ben. Önemli olan Mehmet Topuz`un başarılı olması. Çünkü Mehmet Topuz çok önemli bir futbolcu Türk futbolu için. Biz o transferde Beşiktaş Kulübü`ne yakışan her türlü davranışı sergiledik. Biz o günlerde yaşananları unuttuk. Fenerbahçe`yi tercih etti Mehmet. Biz daha fazla paralar da verebilirdik kendisine. Beşiktaş`ın parayla ilgili bir sorunu olamaz zaten. Ama oyuncunun tercihi orası oldu. Hayırlı olsun tekrardan.

- BEN NİHAT`I HER SEZON SONUNDA İSTEDİM -

Ben her sezon Nihat`a soruyordum. Hep nabzını yoklardım. Menajeri de benim çok yakın arkadaşım. Kendisine de sorabilirsiniz. Sonuçta yurt dışına giden futbolcularımızı ikna etmek çok kolay değil. Orada yensen de yenilsen de hayat devam ediyor. Rahatlar. Kafaları rahat. İkna etmek çok zordu. Ama aramıza katıldığı için mutluyuz.

- DELGADO`YA İSTEDİĞİMİZ ZAMAN LİSANS ÇIKARIRIZ -

Kamuoyu`nda Delgado ile bir çok haber çıkıyor. Delgado hala Beşiktaş`ın oyuncusu. Benim bildiğim tıbbi olarak Ocak`ta iyileşecek. Ama 1 aya kadar çalışmalara başlayabilir. Lisansını çıkartma gereği görmedik şimdilik. Ocak`ta da lisans çıkartabiliriz, 31 Ağustos`ta da başvurusunu yapabilirim. Ben Delgado ile karşılıklı olarak anlaşsak ve askıya alsak dahi Delgado Ocak`ta yeniden bizim oyuncumuz oluyor.

- 3 AY İÇİN MİLYONLARCA AVRO HARCAMAK İSTEMİYORUM -

Şimdi ben 3 ay için bir oyuncu alacağım ve Ocak`ta bizim 9 yabancımız olacak. 1 oyuncuyu hibe etmek zorunda kalacağım. Ben o yüzden kulübün menfaatlerini korumak zorundayım. 3 ay için neden onlarca milyon avrolar verip riske gireyim?

- ÖNEMLİ OLAN DOĞRU İSİMLERİ ALMAK -

10 tane transfer yapmak önemli değil. Önemli olan eksik yerlere doğru isimleri alabilmek. Şampiyon olmuş bir takımız biz. 2 kupayı da almışız. Her gün gazetede bir haber çıkıyor.

- İLK HEDEFİMİZ GRUPLARDAN ÇIKMAK -

Avrupa`da ilk hedefimiz gruptan çıkabilmek. Sonraki hedefimiz en fazla çeyrek finaldir. Kimseyi kandırmanın anlamı yok. Barcelona`nın ve Real Madrid`in kadroları ile nereye kadar baş edebilirsin. O yüzden UEFA Türk kulüpleri için daha yakın başarıya.

Avrupa`da başarılar alabilmek için oyuncu transfer etmemiz gerektiğini söylüyor taraftarlarımız. Böyle takımı alıp götürecek kaç oyuncu var dünyada. Sayalım beraber. 10 tane yoktur. İşte Ronaldo, Messi, Ronaldinho. Zaten Türkiye`de bu oyuncuları hiç bir kulüp alamaz.

- DECO TAKIMI TEK BAŞINA SIRTLAYAMAZ -

Deco da takımı tek başına alıp götürecek bir oyuncu değil. Artısı olur ama tek başına alıp götüremez.

- TÜRKİYE`NİN EN İYİ TRANSFERİ İSMAİL KÖYBAŞI`DIR -

Bence Türkiye`deki en büyük transfer İsmail Köybaşı`dır. Zaten izliyorduk. Hocamızın da takibindeydi.

-BATUHAN İÇİN BEŞİKTAŞ HENÜZ ÇOK ERKEN-

Batuhan`ı isteyen çok kulüp var. Batuhan için Beşiktaş henüz çok erken. Bizlere karşı hiç bir kabalığı olmadı. Bizim bakış açımız farklı. Her şeyiyle Beşiktaşlı olması lazım Beşiktaş`ta oynaması için.

- TRANSFERİ HOCAMIZLA GÖRÜŞÜRÜZ -

Ben ve yönetim kurulum hocamızla transfer konusunda her zaman görüşürüz. Hocamız bize mevkileri söyler. Biz de şartlarımıza uyan oyuncuları çıkarırız. Hocamızla da görüşürüz bu isimleri.

- GENÇLERE YÖNELMEYE MECBURSUNUZ -

Batuhan`ı almadık takıma diye gençlere karşı olduğumuz düşünülmesin. Bakın Onur`u aldık, İsmail`i aldık, Rıdvan`ı da aldık. Alt yapıda çok önemli gelişmelerimiz var. Zaten dünyada transfer paraları aldı başını yürüdü mecbursunuz gençlere yönelmeye.

- FERRARI`Yİ HOCAMIZ İSTEDİ -

Zapotocny`yi satmadık. Kiralık verdik. Seneye yine bizim oyuncumuz. Ferrari ile aralarında fark olduğunu düşündüğü için hocamız istedi bu transferi.

- DECO`YU İSTEDİK AMA KULÜBÜ VE HOCASI BIRAKMADI -

Deco`yu şu anda hocası ve kulübü bırakmak istemiyor. Biz kendisini istedik ama dediğim gibi kulübü bırakmıyor. Ama Beşiktaş`ta transfer bitmez. Hiç birşeyi de zorlayarak ve kulübü sıkıntıya sokacak şekilde yapmam. Sonuçta 1 Eylül`e kadar zamanımız var.

- 3 AY İÇİN BÜYÜK PARALAR VERMEM -

Yabancı transferimizde kontenjanımız zaten dolu. Yani sözleşmesini dondursam da Ocak`ta yeniden benim oyuncum olacak. Neden bu zarara gireyim ki? Bu arada 3 ay için neden büyük paralar verelim ki?

- KARAKTERİ OLMAYAN İNSAN BEŞİKTAŞ KAPTANI OLAMAZ -

Zaten Delgado geçen sezon çok fedakarca davrandı. Sakat olmasına rağmen çıktı sakat sakat oynadı. Zaten karakteri olmayan bir insan Beşiktaş kaptanı olamaz.

- TELLO KONUSUNDA GEREKEN HER ŞEY YAPILDI -

Tello konusuna gelince de hiç bir futbolcunun benim maaşımı arttırın deme gibi bir lüksü yoktur. Önce o formanın hakkını verecek. Ondan bize bir teklif gelmedi. Biz zaten kendisine bu şekilde bir yaklaşımda bulunduk. Ama medya onu öyle bir yere çekti ki olay çok farklı yerlere geldi. Kimse merak etmesin biz gereken her şeyi yapıyoruz. Sadece Tello da değil birçok oyuncumuzun sözleşmesinde iyileştirme yaptık.

- GÖKHAN`I ELİMİZDEN KAÇIRMADIK, OYUNCUNUN TERCİHİYDİ -

Biz Gökhan`ı elimizden kaçırmadık. Ne Yıldırım Demirören ne de Beşiktaş Kulübü kimseyi elinden kaçırmaz. Ben Gökhan`ı çok severim. Ben onun her zaman yanındayım bunu kendisi de biliyor. Sonuçta futbolcunun kendi tercihi. Bu transferde ben kimseye fatura çıkarmadım. Dediğim gibi oyuncunun kendi tercihidir.

- DOS SANTOS İLE İLGİLİ HABERLER MENAJER KAYNAKLIDIR -

Bir menajer kulübümüzü arıyor. Ya da yöneticimizi arıyor. Dos Santos ile ilgileniyor musunuz diyor? Ertesi gün menajer gazetelere haber veriyor. Bütün gazeteler yazıyor. Biz görüştüğümüz oyuncuların hepsini borsaya bildirmek zorundayız. Resmi sitede çıkan isimler hariç medyada çıkan isimlerin hiç biri doğru değil. Hepsi menajer kaynaklı haberler.

- QUARESMA İLE İLGİLİ BİR GİRİŞİMİMİZ OLMADI, İSTESEK DAHA İYİSİNİ ALIRIZ -

Quaresma ile ilgili hiçbir araştırmamız olmadı. Sadece Deco ile ilgili bir görüşmemiz oldu. Zaten Beşiktaş yönetimi gerekirse Quaresma`dan daha iyi bir ismi getirebilir güç olarak. Ama öncelikle kendi içimizde yabancı sorununu çözmemiz gerekir.

- YABANCI SAYISI 6 OLMALI -

Yabancı sayısı bana göre 6 olsun. Şu an yabancı oyuncuların kulübede oturması Türk ekonomisi ve Türk futbolu için ekonomik zarardır. Çünkü yabancı futbolcular garanti paraya geliyorlar. Maç başına alamazsınız. 6+2`nin futbolumuza bir getirisi yok yani. Dediğim gibi bence 6+2 Türk futbolu adına maddi zarardır.

- BOBO`YA ŞU ANDA TEKLİF YOK -

Bobo`ya şu anda teklif yok. Bir kere geldi. Onda da anlaşamadık. Menajerler geliyor bana diyorlar ki, bize yetki verin Bobo`yu satalım. Benim oyuncum ortalık malı değil ki. İsteyen gelir benle görüşür. Bobo`nun kafası karışık falan değil. Sonuçta Bobo Beşiktaş`ın futbolcusu. İsteyen gelir kulübe başvurur. Değerinde bir teklif gelirse konuşuruz. Şu anda hiç bir futbolcumuza talip yok, olmasına da gerek yok zaten.

- TABATA KONUSU KAPANMIŞTIR -

Tabata konusunu da sayın Kızıl ile konuştuk ama oyuncunun kendileri için önemli olduğunu söyledi ve teşekkür ettik biz de. Zaten şu saatten sonra Tabata`ya yönlenmemiz söz konusu değil. Yani onlar artık takımlarını oluşturmuşlar, ben şimdi onu alsam onun yerine oyuncu bulmaya çalışacaklar ve çok kısa bir süre kaldı. Bir oyuncu için dostluk bozmaya gerek yok.

- TAKIMLARIN GÜCÜ SAHADA BELLİ OLACAK -

Başka takımların güçlenmesinden bahsediliyor. Her takım kağıt üzerinde güçlendi. Kimin ne yapacağı sahada belli olacak. Zaten herkes Beşiktaş`ın gücünü biliyor.

- AZİZ YILDIRIM`IN SÖZÜ TÜRK FUTBOLUNU RAHATSIZ ETMİŞTİR -

Başkanlar başka güçlere güvenip senelerin sözünü veriyorsa ben de bunların saçma olduğunu belirtmek için 5 sene sözü verdim. Yani bir dakika sonranın sözünü veremezken 3 senenini 5 senenin sözünü nasıl verebilirsiniz? Aziz Yıldırım`ın bu sözü Türk futbolunu rahatsız etmiştir. Bugün ne Barcelona başkanı ne de Real Madrid başkanı bu sözü veremez. Türk futbolunun ileri gelen isimleri dediğimiz bu isimlerin bazı sözleri tartarak söylemesi lazım.

- SATIŞLARIMIZ İYİ GİDİYOR -

Hakan Aksoy sağolsun Kartal Yuvası için çok çalışıyor. Ürünlerimiz arttı, mağaza sayımız arttı. Taraftarlarımız da lisanslı ürüne yönelmeye başladılar. Satışlarımız çok iyi gidiyor.

- FORMALARDAN ÇOK MEMNUN DEĞİLİM, ÇÜNKÜ KISA BİR SÜREDE ÇIKTI -

Bu sezon biliyorsunuz formalar için firma değişikliği yaptık. Ve çok kısa sürede çıkardık formaları. O yüzden olabilecek içinden en iyisini seçmeye çalıştık. Ama asıl kreasyon seneye yapılacak. Çok mutlu değilim ben de ama dediğim gibi çok kısa bir sürede çıkardık formaları. Seneye daha iyi olacak.

- SIRTA REKLAM ALACAĞIZ AMA... -

Ben ilk günden beri sırta reklam almak istemedim. Ben sırta reklam almayı sindiremedim Beşiktaş kulübü olarak. Avrupa`ya baktığınız zaman belli kulüplerin sırtlarında reklamlar var.
Biz sırtımıza reklam alacağız ama ya Kızılay`ın ya da Mehmetçik Vakfı`nın reklamını alacağız. En azından bir katkımız olsun istiyoruz.

-EN BÜYÜK VE İNANÇLI TARAFTAR BEŞİKTAŞ TARAFTARI -

Bana göre en büyük taraftar Beşiktaş taraftarıdır. Hatta en kalabalık taraftar. Çünkü en inançlı taraftardır. Kim ne derse desin bu böyledir bence. Çünkü Beşiktaş çok büyük bir çınardır.

- OCAK`TA YENİDEN ADAYIM -

Ben Ocak ayında aday olacağım. İlk gün de açıklamıştım zaten adayım diye. Ve bu düşüncemde bir değişiklik olmayacak. Hakkımda 2 şampiyonluğu aldı bırakacak diye dedikodular çıktı. Böyle birşey yok. Beşiktaş şu anda çok iyi bir hava yakaladı. Ben Beşiktaş`ı hiç bir zaman olağanüstü kongreye götürmeyi düşünmüyorum. Beşiktaş demokratik bir kulüptür. Adayların çıkması gayet normal.

- ŞU ANDA ÖNÜ EN AÇIK KULÜP BEŞİKTAŞ -

Şu anda ekonomik açıdan önü en açık kulüp Beşiktaş`tır. Borcumuzu şu anda açıklayamam. Yakında SPK`ya bildireceğiz. Zaten herkes öğrenecek o zaman. Çünkü şu anda söyleyemem. SPK`ya tabiyiz çünkü.

- SİVASSPOR GEÇEN SENEDEN DAHA İYİ OLMUŞ -

Sivasspor`un Anderlecht ile oynadığı rövanş maçını izledim. Bence geçen seneden çok daha iyi bir takım olmuşlar. Çok kısıtlı bütçelerle çok güzel başarılar yakaladı. Anadolu kulüpleri adına çok güzel bir seri yakaladılar.

- TAKIMDAN MEMNUNUM -

Geçen seneden daha iyi bir takım olduğumuzu oynadığımız hazırlık maçlarında herkes gördü. Ben takımı Süper Kupa maçında da beğendim. Takımdan çok memnunum. Tahmin ediyorum ki Beşiktaş`ın futbolu herkes tarafından beğenildi.

- EKİBİ BOZMADAN DEVAM ETMEK İSTİYORUZ -

Hocamız yorgundu, tatiline gitti geldi ve şu anda hepimizden çok dinç durumda. Kendisi ile her sene 1 senelik anlaşma yapacağız. Biz Mustafa hoca ile bir sinerji yakaladık. Çok güzel bir ekip oluşturduk. Bunu bozmadan ekip halinde devam etmek istiyoruz.

- KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI DÜŞÜNMÜYORUM -

Kulüpler birliği başkanlığını düşünmüyorum. Aziz başkan gayet iyi götürüyor. Oraya da bir zaman ayırmak lazım. İyi de vakit ayırabiliyorsa çok büyük bir şanstır bu.

- EN BÜYÜK SORUN SÜREKLİ KAVGA VE GERGİNLİK İÇİNDE OLMAMIZ -

Türk futbolunun en büyük eksisi hep kavga halinde ve gerginlik içinde yaşanması. Bence en büyük sorun bu. Bu olayın sahada başlayıp, düdükle bittiğini ve herkesin dost olduğunu anlaması lazım.

- BAŞKANLARIN SÜREKLİ GÖRÜŞMESİ LAZIM -

Ben geçen gün de Aziz bey ile görüştüm. Zaten görüşmezsek olmaz ki. Özellikle kamuoyu önünde buluşmalıyız. Gizli görüşmemizin bir anlamı olmaz. Ben her başkanla yemek yerim. Avrupa`da her kulüp başkanı maçtan önce yemekler yiyiyorlar. Bu çok güzel birşey. Bunu yaymak lazım. Bu savaş değil, dostluk. Bir araya gelmek zorundayız. Gelmez ve kutuplaşırsak istediğimiz noktalara varamayız.

- GÖKHAN TRANSFERİNDE HALDUN`A BOZULDUM -

Gökhan transferinde Haldun kardeşimize şu konuda bozuldum, yani dostluklar kalıcı oyuncular geçicidir. Bana en azından şöyle birşey yapıyoruz diyebilirdi. Haldun Üstünel Galatasaray için bir şanstır. Adnan Polat`la da ailece dostuz.

- NAKLEN YAYIN GELİRLERİ AVRUPA`YA ORANLA AZ -

Naklen yayın gelirinin şu andakinden bir misli fazla olacağını düşünüyorum. Ben bu rakamları yine de az buluyorum. Bizim üzerimizdeki liglere baktığımızda alınan paralar arasında ciddi uçurumlar var.



Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.






kaynak : Beşiktaş | Haber 1903 - Beşiktaş`ın Kalbi - BAŞKAN`DAN TÜM SORULARA CEVAP!..
__________________
Click the image to open in full size.
_Blackseagless_ Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2009, 01:38   #2
sayende mazoşist oldum!
 
deja_vu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Biz sırtımıza reklam alacağız ama ya Kızılay`ın ya da Mehmetçik Vakfı`nın reklamını alacağız. En azından bir katkımız olsun istiyoruz.!!!
işte budur ya....
içtenlikle herleyi anlattığına inanıyorum bence delgado konusundada haklı!!!!
deja_vu Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2009, 02:00   #3
 
varada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ewet en mantıklı ve örnek açıklama bu biz sırtımıza reklam almıyoruz ordan gelecek paraya ihtiyacı yok beşiktaşın bunun yerine kızılay yada mehmetcik vakfının reklamını koyacağız yine bir ilke imza atacak kartalım herşeyin menfaat üzerine kurulu şu dünyaya inat yakışanda bu olsa gerek beşiktaşıma
__________________
.
varada Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2009, 05:15   #4
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

valla açıklamaların çoğu bana mantıklı geldi

3 ay için oyuncu almak saçma olur.Doğru.Ama riskli yav yinede.Şampiyonlar ligi için 5 ay yokki.Ayrıca delgado döndüğünde ne kadar verimli olur o da bilinmez

Oyuncu alınması gerekir.Ama almamak için sebepte var.3 ay için milyonlarca lira para verilecek.Bu da doğru.Bu açıklamalardan sonra alınmasa da tepki vermem gereksiz galiba

Başkanın bu konuşmayı içtenlikle yaptığına inanıyorum bende.Dediklerinin çoğuna katılıyorum

Fenev hariç
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2009, 07:38   #5
 
volkan-saygın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Neresi mantıklı anlamıyorum. Bir kere adam birinci hedef uefaya kalmak dedi tekrarı izlemek mümkünse dikkatli izlemenizi tavsiye ederim. Çünkü Uefa daha kolay , tabiki gruptan çıkmak istiyoruz ama birinci hedef UEFA dedi.... Yav senin rakibin daha iki yıl önce yarı finalin kapısından dönmedimi ? ne diye hedef küçültüyorsun? unutmayın GS UEFA kupasını almadan önce kimse UEFA da finali filan da hedefleyemiyordu !! veya milli takımın dünya kupası üçüncülüğü de imkansızdı bu Demirören gibiler için

İkincisi bu kulübü ikinci sınıf yabancılarla doldurup , üstelik bu ikinci sınıf yabancılara dünyanın parasını harcayan , ama büyük hedefler için gerekli olan birinci sınıf yabancıya yer bulamayacak duruma getiren de kendileridir.

Bir üçüncü nokta , daha iki gün önce bu kulübün asbaşkanı bir toplantıda , başkanımız Avrupada 10 numara almaya gitti dedi değilmi ? Başkan dün ne dedi ? yok öyle birşey , ve ardından transferle ilgili yaptığı açıklamalarda transfere hiçde niyetinin olmadığını belli etti.
Bu kulübün adı Beşiktaş !!! yorumu sizlere bırakıyorum.

Ve son olarak Aziz Yıldırım'ın 3 yıl üstüste şampiyonluk gazına gelip ben 5 yıl veriyorum diyen başkan , dün , "efendim ben onu aslında bu sözlerin verilemeyeceğinin , böyle birşeyin saçma ve yanlış olduğunun altını çizmek için söyledim , benim taraftarım beni anlar " diyor !!!

Böyle herkesi aptal yerine koyan , hedefsiz ,vizyonsuz insanların Beşiktaşı yönetiyor olması beni dün bir kez daha üzdü yazık !!!
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
volkan-saygın Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2009, 08:33   #6
Banned
 
_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
volkan-saygın´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Neresi mantıklı anlamıyorum. Bir kere adam birinci hedef uefaya kalmak dedi tekrarı izlemek mümkünse dikkatli izlemenizi tavsiye ederim. Çünkü Uefa daha kolay , tabiki gruptan çıkmak istiyoruz ama birinci hedef UEFA dedi.... Yav senin rakibin daha iki yıl önce yarı finalin kapısından dönmedimi ? ne diye hedef küçültüyorsun? unutmayın GS UEFA kupasını almadan önce kimse UEFA da finali filan da hedefleyemiyordu !! veya milli takımın dünya kupası üçüncülüğü de imkansızdı bu Demirören gibiler için

İkincisi bu kulübü ikinci sınıf yabancılarla doldurup , üstelik bu ikinci sınıf yabancılara dünyanın parasını harcayan , ama büyük hedefler için gerekli olan birinci sınıf yabancıya yer bulamayacak duruma getiren de kendileridir.

Bir üçüncü nokta , daha iki gün önce bu kulübün asbaşkanı bir toplantıda , başkanımız Avrupada 10 numara almaya gitti dedi değilmi ? Başkan dün ne dedi ? yok öyle birşey , ve ardından transferle ilgili yaptığı açıklamalarda transfere hiçde niyetinin olmadığını belli etti.
Bu kulübün adı Beşiktaş !!! yorumu sizlere bırakıyorum.

Ve son olarak Aziz Yıldırım'ın 3 yıl üstüste şampiyonluk gazına gelip ben 5 yıl veriyorum diyen başkan , dün , "efendim ben onu aslında bu sözlerin verilemeyeceğinin , böyle birşeyin saçma ve yanlış olduğunun altını çizmek için söyledim , benim taraftarım beni anlar " diyor !!!

Böyle herkesi aptal yerine koyan , hedefsiz ,vizyonsuz insanların Beşiktaşı yönetiyor olması beni dün bir kez daha üzdü yazık !!!
doğru düzgün izlememişsiniz başkanı , ilk hedef şampiyonlar liginde gruptan çıkmak sonrada mümkün olursa çeyrekfinal i geçmek dedi ama en kötü ihtimal gruptan çıkamazsak uefa ya kalmak orada final oynamak dedi . hem düzgün dinlemiyor anlamıyorsunuz adamı sonra gider yapıyorsunuz . Başkan mantıksız tek kelime etmedi.

Ayrıca aziz yıldırım 3 yıl şampiyonluk sözünü takımını kurmadan hocası yokken verdi neye güvendi de verdi dedi başkan ben onun yaptığının ne kadar mantıksız olduğunu göstermek için 5 yıl dedim dedi sayın başkan .

As başkan levent erdoğan ın yanlış konuşmalarından kendisininde rahatsız olduğunu söyledi . Kendisinin de zaman zaman hata yaptığını ancak hatalarından ders aldığını söyledi .

Başkanın dediklerinden tek kelime anlamamışsınız birde gider yapıyorsunuz ayıptır madem başkanın dediklerini anlamadız neden yorum yapıyosunuz madem tek kelime anlamdınız neden gider yapıyosunuz lütfen yukarıda ki yazıyı okuyun belki okuyarak başkanın dediklerini anlarsınız .
__________________
Click the image to open in full size.

Konu _Blackseagless_ tarafından (07-08-2009 Saat 08:50 ) değiştirilmiştir..
_Blackseagless_ Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2009, 08:50   #7
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

yonetımın transferdekı basarısızlıgı ortada kalkıpta hala delgadoya umut baglayarak transfer yapmamak asıl en buyuk rısktır. delgadonun bu gune kadar yaptıklarını hepımız bılıyoruz bu konunun arkasına sıgınılmamalı. transfer sezonu bıtmeden hoca mutlaka alınmalı derse ve alınırsa bunu nasıl acıklayacak baskan ?


konusmasında en cok hosuma gıden sırt reklamı oldu yıne bır ılke ımza atıcaz.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2009, 08:53   #8
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN
 
beşiktaşkımm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Biz sırtımıza reklam alacağız ama ya Kızılay`ın ya da Mehmetçik Vakfı`nın reklamını alacağız. En azından bir katkımız olsun istiyoruz.!!!
Helal başkann !!
__________________
Click the image to open in full size.
Ablasının birtanesi..
Bir Çocuk Gülsün,Dünya Gülsün!..:)

beşiktaşkımm Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2009, 09:08   #9
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Çok çelişkili ifadeler kullandı.Önce ''Deco ile görüştük'' dedi sonra ''Delgado'nun sözleşmesini dondurup kulübe maddi açıdan zarar verirdik'' dedi.Sanki çocuk kandırıyo.Ayrıca senelerdir yaptığı transferleri 2 yıl önceye kadar hesapsızca harcadığı paraları unutmuş gibi (gordon,diatta,higuen,zapo,seriç)işi bilen havalarına girdi durdu.İkincisi fbnin yaptığı imza törenleri için (tören yapınca altın mı takıyorlar) ince espirili güzel cevaplar verdi ancak finalde bu töreni över acayip bi açıklama yaptı. (aklıma gelmedi ama sıkı takip edenler yada bandını bulanlar izlesinler).Her şekilde Beşiktaş'ımız için felaket bir adam.

Ayrıca bu transfer konusunda bugüne kadar çok hatalar yapıldı.Hiç birinin dönüşü olmadı.tonlarca paralar uçup gitti.Bunların hiçbirine yanmadı başkan.Şimdi önümüzde CL var ve hocamızında söylediği gibi çok büyük bir ''10,5'' ihtiyacımız var.Delgado'nun sözleşmesine yanıyor başkan.Sormazlarmı adama öyleyse niye bunu zamanında Delbosqe'nin ''kıçına teneke bağlayarak'' yollarken düşünmediniz diye?O zaman Beşiktaş'ın menfaatine değil miydi?
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..

Konu northwest_eagle tarafından (07-08-2009 Saat 09:12 ) değiştirilmiştir..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2009, 09:09   #10
 
Lucas Kenny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

başkan çok iyi konuştu ama bu takıma 10numara şart bir çaresine bakılmalı
__________________
Lucas Kenny Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 15:31 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580