Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2009, 08:33   #6
_Blackseagless_
Banned

_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
volkan-saygın´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Neresi mantıklı anlamıyorum. Bir kere adam birinci hedef uefaya kalmak dedi tekrarı izlemek mümkünse dikkatli izlemenizi tavsiye ederim. Çünkü Uefa daha kolay , tabiki gruptan çıkmak istiyoruz ama birinci hedef UEFA dedi.... Yav senin rakibin daha iki yıl önce yarı finalin kapısından dönmedimi ? ne diye hedef küçültüyorsun? unutmayın GS UEFA kupasını almadan önce kimse UEFA da finali filan da hedefleyemiyordu !! veya milli takımın dünya kupası üçüncülüğü de imkansızdı bu Demirören gibiler için

İkincisi bu kulübü ikinci sınıf yabancılarla doldurup , üstelik bu ikinci sınıf yabancılara dünyanın parasını harcayan , ama büyük hedefler için gerekli olan birinci sınıf yabancıya yer bulamayacak duruma getiren de kendileridir.

Bir üçüncü nokta , daha iki gün önce bu kulübün asbaşkanı bir toplantıda , başkanımız Avrupada 10 numara almaya gitti dedi değilmi ? Başkan dün ne dedi ? yok öyle birşey , ve ardından transferle ilgili yaptığı açıklamalarda transfere hiçde niyetinin olmadığını belli etti.
Bu kulübün adı Beşiktaş !!! yorumu sizlere bırakıyorum.

Ve son olarak Aziz Yıldırım'ın 3 yıl üstüste şampiyonluk gazına gelip ben 5 yıl veriyorum diyen başkan , dün , "efendim ben onu aslında bu sözlerin verilemeyeceğinin , böyle birşeyin saçma ve yanlış olduğunun altını çizmek için söyledim , benim taraftarım beni anlar " diyor !!!

Böyle herkesi aptal yerine koyan , hedefsiz ,vizyonsuz insanların Beşiktaşı yönetiyor olması beni dün bir kez daha üzdü yazık !!!
doğru düzgün izlememişsiniz başkanı , ilk hedef şampiyonlar liginde gruptan çıkmak sonrada mümkün olursa çeyrekfinal i geçmek dedi ama en kötü ihtimal gruptan çıkamazsak uefa ya kalmak orada final oynamak dedi . hem düzgün dinlemiyor anlamıyorsunuz adamı sonra gider yapıyorsunuz . Başkan mantıksız tek kelime etmedi.

Ayrıca aziz yıldırım 3 yıl şampiyonluk sözünü takımını kurmadan hocası yokken verdi neye güvendi de verdi dedi başkan ben onun yaptığının ne kadar mantıksız olduğunu göstermek için 5 yıl dedim dedi sayın başkan .

As başkan levent erdoğan ın yanlış konuşmalarından kendisininde rahatsız olduğunu söyledi . Kendisinin de zaman zaman hata yaptığını ancak hatalarından ders aldığını söyledi .

Başkanın dediklerinden tek kelime anlamamışsınız birde gider yapıyorsunuz ayıptır madem başkanın dediklerini anlamadız neden yorum yapıyosunuz madem tek kelime anlamdınız neden gider yapıyosunuz lütfen yukarıda ki yazıyı okuyun belki okuyarak başkanın dediklerini anlarsınız .

Konu _Blackseagless_ tarafından (07-08-2009 Saat 08:50 ) değiştirilmiştir..
_Blackseagless_ Ofline   Alıntı ile Cevapla