Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-11-2009, 19:02   #9
bruschaga

bruschaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
mertsunter´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sergen besiktasın sembol isimlerinden biridir..O bizden biri...Sen bizi 10 kere sampiyon yapsanda Besiktas taraftarının hicbir zaman icine sinmiceksin..Cunku bizden olamıcaksın hicbir zaman..Yavas gom sergeni
evet denizli gidince yerine süper bir hoca gelecek degilmi?peki kim gelecek onuda bir yaz.ayrica besiktasimi basariya götüren her insan besiktaslilarin sevdigi insan olur,bu sergende olur denizlide olur.sergen gs fb ts dede oynadi gs de sampiyonluklar yasadi geri döndü bas taci ettik,peki denizli ne yaptikißgs ve fb yi calistirdi diyemi icimize sinmiyor?eyer senin tabirinle besiktasimi 10kere sampiyon yaparsa ben onun önünde pas pas bile olurum.biz bu daum denen mikrop oglu mikropu bizi 1kere sampiyon yapti diye bagrimiza basmadikmi 2001de?azize BEN OLSAM BÖYLE KOKAINCILERE GÜMRÜKTEN GECIRMEM dedigi halde biz alip sahip cikmadikmiß?peki o seref yoksunu adi sahis ne yapti?uzun lafin kisasi bende denizlinin bu halini takima iyi top oynatmamasini elestiriyorum bazende keske gitse diyede düsünüyorum ama su saatten sonra ondan iyisini nerden bulacan?enazindan sezonu tamamlar öyle yollarsin.adam kendinden ve takimindan emin.vardir bir bildigi.gecen sezonda bu zamanlar bir konustu herkes ayaga kalkti.6siradaki bjk nasil sampiyon olacak dedi herkes.ama sansmi dersin ballimi dersin bilemem ama bu takimi cifte sampiyon yapti.bu sezonda yapabilir.bunca yillik bir hoca elbette bizim düsündüklerimizi daha fazlasiyla düsünüyordur,vardir bir bildigi.ben derimki yönetime hertürlü tepkiyi verelim,elim elinizle,ama hocaya ve oyunculara sahip cikmaliyiz,bende allah bir gibi biliyorumki denizlinin oldugu yerde denizli ben sampiyon olacam derse bilinki o takim sampiyon olur.vede diyorumki bu takim sezon sonu sanslami ballami bilemem ama sampiyon olacak.