Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Beşiktaş > Futbol

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-11-2009, 13:47   #1
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
M.Denizli'den İlginç Sözler

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, dün LİG TV’de Ömer Güvenç ve Bahri Havadır’ın birlikte hazırlayıp sunduğu 2’ye 1’e konuk oldu ve Beşiktaş’ın şampiyon olacağını ilân etti. İşte ‘Nostradamus’ Denizli’nin A’dan Z’ye söyledikleri:

* “12 ile 15. haftalarda ligin tablosu şekillenir, dedim. Puan farkı şimdilik 7. Derbiden sonra tablonun ne olacağını görürüz. Bu tahminleri yaparken bu zamana kadarki şartları, takımımı ve kendimi değerlendiriyorum. Tüm bunların sonunda kafamdaki süreç bellidir. Bunda yanılgı payı %3-5 civarındadır. Onun dışında büyük anormalliğin ortaya çıkması lazım. Önümüzdeki süreçte bunun doğruluk payının olduğunu yine kamuoyuyla paylaşırız.”

* “GAYET tabii ki ‘Beşiktaş şampiyon olur’ diyorum. Şampiyon olacağız. Buna mani olunmaz. Şu tablo oraya gidiyor.”

* “Sergen’i televizyonda izlemiyorum ama duyduğuma göre oldukça sert eleştiriler yapıyormuş. Benim için sorun yok. Sergen haddini aşarsa ben de onu çimlere gömerim”

* “BEN iyi futbola prim veren, mutluluğu onunla yaşayan bir insanım. Çeşitli faktörlerin bir araya geldiği bir süreçteyiz. Bunu sağır sultan bile biliyor. Biz stadımızda taraftarımızla direkt olmasa bile en direkt bir sorunu paylaşıyoruz. Sadece başkana tepki olursa bundan başkanımız ve yönetimimiz etkilenmez. En çok sahadaki futbolcularım etkilenir.”

* “BEŞİKTAŞ’TA göreve tribündeki aynı uğultularla başladım. Ama sene sonunda tam tersi “Yeter Yıldırım Demirören yeter, bu kadar kupa bize yeter”e döndü. Tablo yine oraya gider. Beşiktaş’ın elinde herhangi kayıp-eksik yok.”

* “HİÇ lânet olsun, bırakayım demedim. Öyle bir şey içimden geçerse, dışımdan da geçer anında. Onu demek bizim karakterdeki insanların işi değil. 20 yıl önceki tablo bizim mücadeleye başladığımız yıllardı. Bu mücadeleden korkmayıp içine balıklama dalan bizlerin 2 mağlubiyetten sonra lânet olsun ben gidiyorum demesi doğru değil.”

* “YEDİĞİM yemeklerin tartışılması anlamsız. Benim hayatımı 10 parça olarak değerlendirirsen bir parçası Mahmut Özgener ile geçmiştir. Bunun içinde yüzlerce yemek var. Evlerde, maçlarda buluşmuşluk, asgari 35 sene var. Ancak İstanbul’da bir kez yemeğe çıktım. O da son oldu. O İstanbul’u çok iyi bilmez, ben 26 senedir İstanbul’dayım. Kiminle yemeğe çıkılıp çıkılmayacağını bilirim.

BİR gazete biz yemeğe çıktık diye bunu haber yapıyorsa eğer, ben inadına Mahmut Özgener’le, Oğuz Sarvan’la haftada 3 defa yemeğe çıkarım. Kendimden mi, Özgener’den mi, Sarvan’dan mı korkuyorum? Benim futbolculuk yıllarımı bilenler pislikleri nasıl temizlediğimi de iyi bilirler. TFF Başkanı İzmirli ve benim dostum diye, onunla yemek yemeyeceksem bu ülkeye defalarca yazıklar olsun.

‘GİZLİ YESEK NEYSE!’

EĞER bu yemek şampiyonluğa bizi götürecekse, o yemeği bir kere değil bin kere yerim. Çekinecek hiçbir şeyim olmaz. Bir kişi çıksın, 40 yıllık futbol hayatım boyunca futbol adına şu kadarcık olumsuz bir şey söylesin. Benim alnım açık. Yaram yok ki, gocunayım. Ama şu spor medyası 35-40 yıllık dostluğu bir yemekle farklı bir yöne çekiyorsa..

MAHMUT Özgener ile Çeşme’de, onun evinde de kendi evimde de yerim. O zaman sorsun insanlar ‘Niye evde yemek yiyor?’ diye. Yüzlerce kişinin gittiği restoranda Mahmut ile övünç duyarak yemek yerim. Kim ne düşünürse düşünsün umurumda olmaz. Çünkü kendimi ve Mahmut’u biliyorum. Eğer insanlar bunu konuşabiliyorsa ayıp orda aranmalı. Bizim yemek yememizde değil..“

F.BAHÇE’YE SALDIRACAĞIZ

“İYİ futbol oynamamız yakın. Devreyi iyi futbolla bitiririz. Derbide Trabzon maçındaki gibi oynamayız. İyi defans yaptırmak kolaydır ama ayrı bir zekâ gerektirir. Ben defans yaparak kazanmayı istediğim maçların tamamını kazandım. Ama Beşiktaş’ın şu halinden mutlu değilim. Futbolun güzelleşmesine damgayı Beşiktaş vurur. Bu sözü saklayın, sezon sonu çıkarıp tekrar bana gösterin.“

BIRAKMAYI ÇOK İSTEDİM

“GEÇEN sezon sonu bırakmak samimi düşüncemdi ama buna hakkım yoktu. ‘2-3 hafta önce şampiyonluğu ilan etseydik’ çalışma şansım sıfırının altındaydı, hiç yoktu.. Çünkü Beşiktaş’ın o kısa sürede transfer politikasını ayarlayacak hoca bulması imkânsızdı. Kendimi eleştirerek bırakma kararımın yanlışlığını ortaya koydum. Bu düşüncemi kulüp içinden kimseyle paylaşmadım. Ama bu düşünce gizli kalmazdı.”

‘Reha’yla konuşan belli’

“REHA Muhtar’a “Gol çalışması bile yapmıyoruz” diyen futbolcunun kim olduğunu biliyorum ama önemli değil. Ona kırılmadım. Türkiye’de en fazla gol çalışması yapan takımız. Ama futbolcu gol atmada beceriksiz ise hiçbir şeyi değiştiremezsiniz. Gol sıkıntısı çektiğimizi ondan evvel ben görüyorum. Ki, benim takımlarım ortalama 2 golün altına düşmez.

BÜTÜN hayatını gol üzerine geçirmiş biriyim. 2 keyfim var: İlki topun ağlara girişi, ikincisi misinanın ucuna balığın gelişi.. Ben gol kralı oldum. Yanımda gol kralları çıkarttım. Çalıştığım takımlarda Avrupa Gol Kralı olan futbolcular var..

İNSANLAR bunları kamuoyu ile paylaşılsın diye konuşmaz. Sohbet ortamında paylaşır.. Bunu söyleyenle konuyu konuşmadım. Beni üzen, incir çekirdeğini doldurmayacak hadisenin böyle büyütülmesi.”

‘Başkan, Tabata’da sınırı aştı’

“TABATA’YI transferin son günü aldık. O dönemde işin mali portresine bakacak değildim. Bakacak olsaydım, geçmiş zaman; ’Evet mi derdim hayır mı derdim’ ona net karar veremem. Başkanımız benim isteklerimi karşılayabilmek için biraz sınırı aştı. Çünkü 8 milyon Euro önemli para. Şimdi Tabata’nın o kadar değeri olup olmadığını dünyada veya Türkiye’de kimse değerlendiremez.

ŞU an için o para fazla gibi gözükebilir. Bu değerlendirmeyi 2 aylık-3 aylık periyotta düzgün yapamazsınız. Sözleşmesinin sonuna doğru bunun yanıtı ortaya çıkacaktır. Gün gelecektir öyle bir hareket yapacaktır ki, Beşiktaş’ın 10 milyon Euro kazanmasını sağlayacaktır.. Bu olay onu baskı altına alıyor.

TÜRKİYE’DE 8 milyon Euro edecek birkaç oyuncu var.. Bizde de var, rakiplerde de. Zira Nihat için de aynı şeyler geçerli. Hakettiği mali portrenin içinde Beşiktaş’a gelmiştir..”

‘Tello ile görüşeceğiz’

MUSTAFA Denizli röportajın bir kısmında takımla ilgili 2 kritik konuyu da aydınlattı. “Ocakta Delgado takıma katılacak” diyen Denizli, Tello ile ciddi bir görüşme yapacağını da söyledi. İşte ’Delgado gelir, Tello gider‘ şeklinde anlaşılacak o sözler: ”Delgado ocak başında gelecek. Bunu herkes bilmeli. Ama gidecek olanı bir tek ben söylerim. Henüz karar vermedim, veremem. Yarın biri sakatlansa ne yaparım?

İYİ bir Delgado’yu ben de arkadaşları da taraftar da arıyor. Hatta kendisi bile arıyor. Tello ile milli maç arasından sonra detaylı bir konuşma yapacağım. Fazlasıyla fırsat buldu ama hâlâ yeteneklerini ortaya çıkartamadı.”

‘Nobre 1 metreden bile gol atamıyor’

“NOBRE, Batuhan, Bobo önemli golcüler. Nobre 1 metreden boş kaleye topu sokamıyor. Bu normal değil. Bir atsa uçup gidecek. Batuhan hâlâ 100 kilonun altında değil. Beşiktaş bu sene 5-6 gollü bir galibiyet alacak. O zaman stres bitecek.. Ben herkesten akıl alıyorum. Bunun zararı yoktur. İşine geleni kullanırsın. Bana ikide bir akıl verenlerin aklını da tartarım. Vıdı vıdı birşey söylüyorsa ona cevap da veririm. Zaten yılda bir cevap veriyorum o da 5 sene konuşuluyor.”

‘GEZER ATANIRSA SAYGI DUYARIZ!’

“EGER Merkez Hakem Kurulu derbi maça Bünyamin Gezer’i atarsa saygı duyarız. Bizim maçtan mağlup ayrılacağımıza neden olacak bir karar verse bile çok önemli değil. Benim hakemlerle ilgili yaklaşımım değişmez. Peki içim acımaz mı, acır... Sinirlenmez miyim, sinirlenirim. Ama bunu kamuoyu ile asla paylaşmam. Bu arada Milli Takım’ın başına yabancı hoca gelirse ‘Niye?’ diye sormam. Ben yerliyi isterim ama o tercih Mahmut Özgener’indir..”
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-11-2009, 16:42   #2
 
delgad01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Denizli hep laf salatasi yapmisin..

Benim senden duymak istedim sadece 'Istifa ediyorum' demendir!!
__________________
Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L)

Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !!
delgad01 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-11-2009, 17:03   #3
 
kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Hocam bırakın bu lafları...Bir şey tutturdunuz herkez onu diyor, ama Ş.Liginde gruptan 7 puanla çıkacağız dediniz, bunu ne diye konuşmuyorsunuz ? Hadi gidin yenin bakalım Manu'yu orda, CSK'yi de burda, sonra konuşun...5 maçtır bala kazanıyoruz, herkez ballı Mustafa derdi de inanmazdım, hakkaten öyleymiş yaf...Bu futubolla şampiyon olsak ne olur valla...Tam komedi...
__________________
Click the image to open in full size.
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-11-2009, 17:09   #4
.::Huzur::.
 
Sükut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Denizlinin değil Demirörenin istifa etmesinden yanayım ben.
__________________
.






Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız.
O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!..



Evet !


Sükut Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-11-2009, 17:12   #5
 
Bjk-Deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

* “Sergen’i televizyonda izlemiyorum ama duyduğuma göre oldukça sert eleştiriler yapıyormuş. Benim için sorun yok. Sergen haddini aşarsa ben de onu çimlere gömerim”


__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
Bjk-Deniz Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-11-2009, 17:19   #6
 
mertsunter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Sergen besiktasın sembol isimlerinden biridir..O bizden biri...Sen bizi 10 kere sampiyon yapsanda Besiktas taraftarının hicbir zaman icine sinmiceksin..Cunku bizden olamıcaksın hicbir zaman..Yavas gom sergeni
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
mertsunter Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-11-2009, 17:35   #7
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş 5 6 gollü Galibiyet Alacak Demişşin Hocamda ne Zaman alacak
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-11-2009, 17:41   #8
Banned
 
xCiMCiMex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ne yapmak istedigini anlamis degilim ama insallah hayirli olur bizim icin..
xCiMCiMex Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-11-2009, 19:02   #9
 
bruschaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
mertsunter´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sergen besiktasın sembol isimlerinden biridir..O bizden biri...Sen bizi 10 kere sampiyon yapsanda Besiktas taraftarının hicbir zaman icine sinmiceksin..Cunku bizden olamıcaksın hicbir zaman..Yavas gom sergeni
evet denizli gidince yerine süper bir hoca gelecek degilmi?peki kim gelecek onuda bir yaz.ayrica besiktasimi basariya götüren her insan besiktaslilarin sevdigi insan olur,bu sergende olur denizlide olur.sergen gs fb ts dede oynadi gs de sampiyonluklar yasadi geri döndü bas taci ettik,peki denizli ne yaptikißgs ve fb yi calistirdi diyemi icimize sinmiyor?eyer senin tabirinle besiktasimi 10kere sampiyon yaparsa ben onun önünde pas pas bile olurum.biz bu daum denen mikrop oglu mikropu bizi 1kere sampiyon yapti diye bagrimiza basmadikmi 2001de?azize BEN OLSAM BÖYLE KOKAINCILERE GÜMRÜKTEN GECIRMEM dedigi halde biz alip sahip cikmadikmiß?peki o seref yoksunu adi sahis ne yapti?uzun lafin kisasi bende denizlinin bu halini takima iyi top oynatmamasini elestiriyorum bazende keske gitse diyede düsünüyorum ama su saatten sonra ondan iyisini nerden bulacan?enazindan sezonu tamamlar öyle yollarsin.adam kendinden ve takimindan emin.vardir bir bildigi.gecen sezonda bu zamanlar bir konustu herkes ayaga kalkti.6siradaki bjk nasil sampiyon olacak dedi herkes.ama sansmi dersin ballimi dersin bilemem ama bu takimi cifte sampiyon yapti.bu sezonda yapabilir.bunca yillik bir hoca elbette bizim düsündüklerimizi daha fazlasiyla düsünüyordur,vardir bir bildigi.ben derimki yönetime hertürlü tepkiyi verelim,elim elinizle,ama hocaya ve oyunculara sahip cikmaliyiz,bende allah bir gibi biliyorumki denizlinin oldugu yerde denizli ben sampiyon olacam derse bilinki o takim sampiyon olur.vede diyorumki bu takim sezon sonu sanslami ballami bilemem ama sampiyon olacak.
__________________
Click the image to open in full size.
bruschaga Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-11-2009, 20:06   #10
 
cokcirkin55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

keske herkez konustugu kadar guzel ısler yapsaydı mustafa hcoa hep guzel konustu ama hep guzel ısler yapmadı ınsanlar hocayı degerlendırırken kısılıgını degıl takıma verdıgını elestırsınle ben oyle yapıyorum ve cıkan sonucta denızlı bu takımın hocası degıldır keske trabzonda yenılseydık te boyle rezıl bır oyun oynamasaydık yendıgımızı konusan kac spor yazarı okudunuz ben hıc amam oynanan rezıl futbolu herkezın konustugunu duydum ıyı bır ınsan ıyı bır hoca olabılırsın 40 yıldır futbolun ıcınde de olabılırsın ama besıktasın ıcınde degıldın ve asla ıcınde olmayacaksın sadece gelıp gecıcı bırısın bızım ıcın suan sadece bu lımana sıgınmıs durumdasın okadar zamanı geldıgınde sende gıdeceksın kı en hayırlısı budur sen bu takıma hoca olamazsın
__________________
Click the image to open in full size.
cokcirkin55 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 12:10 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580