Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2010, 12:32   #4
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı

RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Valla sen daha komedisin Sergen..Bir çok konuda haklı olabilirsin ancak olaylara yüzeysel bakmışsın..Anlattığın bir çok olaylar da sebeb-sonuç ilişkisi var..Ertuğrul zamanında yapılan bir çok transfer Fiyaskoydu ona katılıyorum ancak Mustafa Hocanın zamanında yapılan transferlerin kötü olduğunu düşünmüyorum,Tabata hariç zaten o extreme bir durum ve transferi Başkanın yaptığı da malum..

Hele Hele '' Geçen sene Fener ile Gs yoktu da Şampiyon olduk '' diyen Beşiktaşlılar beni Deliiiii Ediyooor !!

Geçen sene Fb ile Gs yokmuşmuş..Şöyle söyleyim,Gs kendi evinde Kocaeliden 5 yedi,Biz ise aynı Kocaeliye maçın başında 0-2 yenik duruma düşmemize rağmen 5 attık..

Bizim kazandığımız maçları,puanları, kazanamamışlar ki geriye düşmüşler..Bizde kazanmasaydık ne olacaktı Sergen Bey ?? '' haa Gs ile Fb geride kaldı Şampiyonluk sizin hakkınız'' mı diyeceklerdi?? Bir takımın Şampiyon olabilmesi için diğer takımların geride kalması normal değilmidir?? O zaman bu gibilerin mantığıyla bakacak olursak,Fener veya Gs nin şampiyon olduğu sezonlarda Beşiktaş olmadığı için Fb veya GS şampiyon oldu diyebilirmiyiz?? Azıcık mantık yaw azıcık..
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla