Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2010, 21:51   #128
D.AMOKACHİ
 
D.AMOKACHİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
guzel kardeslerim kimse kendini uzmesin aksunun dedigi gibi 10 12 bin kisiyle bir secime gidilirse en az 3 bin oy farkla alir secimi aksu demir orenin listesi birak bu adamlari cemil kazanci ihsan kalkavan mansimow akliniza gelecek butun zengin besiktaslilardan bir arayada gelse istemiyorummm kardesim atalarimizin BALIK BASTAN KOKAR sozunude hatirlatmadan gecemeyecegim konuyu acan arkadasima parali baskan parali yonetici isteyen kimki zaten sen bize butun parali adamlari saymissin biz baska seyler istiyoruz aksunun konustuklari gibi seyler istiyoruz profosyonel insanlarla klup ynetimi markayi iyi yonetme konunun uzmanlariyla calisma 100 bin uyeyle daha demokrotik secimler parali baskan yonetici degil profosyonel yonetici lazim bize para verecek degil BESIKTAS markasini paraya cevirecek adamlar lazim tamam bunlarin hepsinde para var eyvallah bunlarin hangisi bire emre berkin vizyonuna sahip onuda aciklarsan seviniriz
arkadaşım,

zaten bahsettiğim konuda demirörenin vizyon sahibi olduğu hakkında tek bir kelime yok. Ama kim ne derse desin bunu asla unutmayınki bu kadar büyük borç batağında olan bir kulüp paralı daha doğrusu kulube parasını aktaracak tarzda paralı yöneticiler haricinde kimse ile çözülemez. Ayrıca yönetimdeki biçok isim oldukçada profesyonel isimler ve iş dünyasında saygın yönetici yada yönetim kurulu başkanları.

Ben burada demiröreni savunacak görüşte bir adam değilim kesinlikle, ama bazı arkadaşlar aksunun listesini bilmiyosunuz heralde tarzı konuşmalar yapmış, emin olunki ben listelerdeki tüm isimleri vasıfları ve konumları ile gayet iyi biliyorum ve çok çok iyi bildiğim içinde demirörenin listasinin çok daha iddialı olduğunu tekrardan belirtiyorum.

Burdaki soru, bu adamların ( metin keçeli örneğin ) demirörenin listesinde bulunmaları cok zordu, ben eminimki hepsi fikirlerini açıkça belirtmiş ve başkandan gerekli sözleri almışlardır, yoksa camiadaki isimlerinin saygınlığını tarihin en kötü başkanının listesine girerek zedelemezlerdi.

Ayrıca ben çoğunluğun aksine murat aksunun şahıs olarak çok da düzgün bir adam olduğunu düşünmüyorum , kimse unutmasınki bu işler danışıklo dövüştür herzaman , zamanında aynı yönetimde olan iki aday var. şimdi geçmişe dönük eleştiri kolay yapılır sayın aksu görevde iken nerelerdeydi. Kendisini ispat etmiş biri olurda eleştirilerine hak vermekle kalmaz aynı zamanda kendini desteklerim bi taraftar olarak ama ben ondada bu potansiyeli göremiyorum ve dolayısıyla listesi bence cok daha güçlü olan demirörenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum ki bu isimleri kesinlikle dikta edip tek başına at koşturamaz buna eminim.

Şu an bize gereken katılmasanda paralı , güçlü , havalı , takımı havaya sokacak, camiayı heyecanlandıracak bi yönetim. yoksa bu borçlar lafla ve uzmanlıkla kapanmaz kapatılamaz.
__________________
SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ....
D.AMOKACHİ Ofline   Alıntı ile Cevapla