![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Arkadaşlar son 6 yıldır yaşadıklarımızı çok çabuk unutuyoruz gerçekten.. Bu kulübün tarihinde yaşanmayan rezillikler yaşandı ve bunun sorumlusu da sayın Yıldırım Demirören'dir. Şimdi bir kez daha aday olup artık değişik bir yönetim yapacağım demesi, listesine sevimli isimleri alması hiçbir şeyi değiştirmez.. Mali olarak düşünüyorsanız zaten Yıldırım Demirören bu saydıklarınızın hepsinden daha varlıklı ve sengin.. Kulübe de 6 yıldır verdiği rakam ortada.. Bunu inkar etmiyoruz.. Ama şahsen benim beklentim paralı başkan değil.. Zaten oraya gelmeye niyetli adamın belli bir mali gücü veya desteği vardır.. Sokaktan geçen Beşiktaşlıyı oraya koymazlar.. Benim beklediğim yönetim zihniyeti, kalite, iş bitiricilik, vizyon, karizma vs.. Bunların sayın Demirören olmadığını geçen yıllarda gördük zaten.. Şimdi listesine Bill Gates'i alsa ne olur.. Bu saydıklarımın hepsi Murat Aksu da var mı onu göreceğiz, bilemeyiz şimdiden ama şuan Demirören'in karşısında bir tek o var ve şimdiden bile karşılaştırdığımda birçok açıdan Demirören'den çok daha ağır bir insan.. Ama şunu da söyliyeyim hiç istemesem de, çok aşırı bir katılım olmazsa malesef bu kongre gidip yine Yıldırım Demirören'i seçecektir.. Standart dernek oyları her zaman mevcut yönetime gider ki Demirören ailesi'nin camia içinde ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz.. Bunu şurdan da anlayabiliriz zaten: Eğer Demirören yerine mesela Serdar Bilgili herkesin önünde çıkıp eğer seçilemezsem Beşiktaş'a verdiğim paraları ertesi gün isterim deseydi camia ayaklanır adamı tefe koyarlardı.. Bunu Demirören büyük bir yüzsüzlükle yaptı ama kimse ağzını açıp yüksek sesle sesini çıkaramıyor.. Basınımızın önde isimleri ya sessiz kalıyor yada Demirören'i destekliyor.. Takımın son 7 maçta 5 mağlubiyet 2 beraberlik almasını(ki ben böyle bir tabloyu tarihte hiç görmedim), rakiplerimizin primier lig kadroları kurarcasına bizim sezon başında aylarca uğraşıp(yada hiç uğraşamayıp bilemiyoruz) alamadığımız adamları bir çırpıda kadrolarına üstelik kadroları yeterli bizden kat kat iyi iken katmaları, Beşiktaş yazarlarını, spor basınımızı nedense hiç rahatsız etmiyor.. Umarım aklı selim sahibi kongre üyeleri vardır ve onlar ne pahasına olursa olsun gidip oyunu kullanır ve sayın Demirören'e gerekli cevabı verir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herşey yaşadı ve bitti. Şimdi tek bir gerçek var o da kongre gerçeği. Kongerede kim oyunu neye göre atıyor tek belirleyici olan bu olucak bundan sonra.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ya aksu diyorki %99 seçileceğim ve seçilirsem şunları şunları yapacağım diyede %1 ihtimal olurda demirören seçilirse de ona da hertürlü yardımda bulunacağım diyor. burdan aksunun kendine güvendiğide ortaya çıkıyor zaten adam işin içinde ve oyların çoğunluğunu alacağın a%99 emin. büyük ihtimalde dediği gibi kendi seçilecek. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | demirören yanina kimi alirsa alsin yine beceremez, adamin konusmalarina bakarmisiniz yalan dolan, hic inandirici gelmiyor söyledikleri hep kesdirmeden konusuyor
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | demirören bütün dünyayı arkasına alsa o makama yakışmıyor. isteği kadar iyi kadro kursun istediği kadar kupa kaldırsın bunca zamandır yaptıkları asla unutulmıcak utanç kaynağı olacaktır.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
bu kadar başarısızlık ve utançtan sonra bile malesef karşısına camianın cok ağır isimleri birleşip çıkmadı, benim asıl üzüntüm budur.
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | |||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Kartalhaber.com canlı yayında... Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören İstanbul Bostancı'da Green Park Otel'de kongre üyelerine davet veriyor. yaklaşık bin 200 kongre üyesinin katıldığı yemekli toplantı az önce başladı. Toplantıya eski futbolcu Metin tekin'le birlikte gelen Demirören Futbol AŞ'nin başına camianın tanınmış isimleri Oğuz Özgen ve Can Akın Çağlar'ın getirileceğini açıkladı. Geceye Erdal Acar'ın katılması dikkat çekti. Demirören az önce sinan Vardar'ın da listede olduğunu açıkladı. Vardar kongrae üyelerinden büyük alkış aldı. Gelişmeler kartalhaber.com'da... Metin önemli, camianın efsanelerinden, vardarda listeye girmiş, ayrıca diğer iki isimde Ülkemin cok önemli profesyonel yöneticileri, eminimki vizyon sahibidirler ki bu görevlerdeler. Sizce demirören bukadar güçlü bi yönetim kuramayacak olsa, bile bile lades deyipte kesin kaybedeceği bu seçime girermi. Arkadaşlar demirörenin en büyük seçim vaadi listesidir, geri kalan tüm konuşmaları boş çünkü yıllardır düzgün hiçbir icraat yapamadı ama emin olunki bunda yanındaki adamların payı çok büyüktü, çünkü hepsi basiretsiz silik isimlerdi ve murat aksuda bu isimlerden biriydi. Allah aşkına söyleyin babası olmasa murat aksuyu hangi vasfı yada hangi başarısıyla hukukçu olmayanlar hariç kim tanırdı. Benimde babam 1981 den beri 5 dönem içişleri bakanlığı yapsa hepiniz emin olun benimde adımı ezberebilirdiniz. Son olarak belirteyim ki yanlış anlaşılmayayım; Kesinlikle demirören sempatizanı filan değilim ve her BEŞİKTAŞLI gibi yıllardır bende hüzün içindeyim bu adamdan sebep ( çift kupalı geçen sene dahil ) Ama şu da gerçekki, kesinlikle ve kesinlikle aksu demirörenden iyidirin garantisi yok ve burada demirörenin listesinin büyük artısı var. Keşke şöyle gerçekten ağır isimlerimiz genç vizyon sahibi kardeşleriyla biaraya gelip demirörenin karşısına çıksaydıda bu seçimin sonu daha o günden belli olsaydı. saygılar...
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | ||
| | |
| | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Listelere bakıldığında ki metin keçeli gibi bir kongre üstadı da demirören'in listesine girdiğini de öğrendim ki Metin tekin de futbol CEO ' su olacak (kendi isteği doğrultusundaseçimden sonra açıklanacak)..bu şartlarda Murat Aksu'nun şansı azaldı gibi geliyor bana da..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | |||
| | |
| | #9 | |||||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Cok komik bi yaklasim..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||||
| | |
| | #10 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() | guzel kardeslerim kimse kendini uzmesin aksunun dedigi gibi 10 12 bin kisiyle bir secime gidilirse en az 3 bin oy farkla alir secimi aksu demir orenin listesi birak bu adamlari cemil kazanci ihsan kalkavan mansimow akliniza gelecek butun zengin besiktaslilardan bir arayada gelse istemiyorummm kardesim atalarimizin BALIK BASTAN KOKAR sozunude hatirlatmadan gecemeyecegim konuyu acan arkadasima parali baskan parali yonetici isteyen kimki zaten sen bize butun parali adamlari saymissin biz baska seyler istiyoruz aksunun konustuklari gibi seyler istiyoruz profosyonel insanlarla klup ynetimi markayi iyi yonetme konunun uzmanlariyla calisma 100 bin uyeyle daha demokrotik secimler parali baskan yonetici degil profosyonel yonetici lazim bize para verecek degil BESIKTAS markasini paraya cevirecek adamlar lazim tamam bunlarin hepsinde para var eyvallah bunlarin hangisi bire emre berkin vizyonuna sahip onuda aciklarsan seviniriz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |