Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2010, 21:46   #2251
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!

BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon16 Abdullah Gül ''Nihat'a İhtiyacımız Var''

Beşiktaş yönetimi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü makamında ziyaret etti. Görüşmede Abdullah Gül de Beşiktaş'taki gelişmeleri Kartalhaber'den takip ettiğini belirtti
Click the image to open in full size.

Gül: Kartalhaber'de okuruz
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Beşiktaşlı yöneticilerin samimi sohbeti tam 26 dakika sürdü. Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticiler Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e başta Beşiktaş forması olmak üzere Siyah-beyazlı kulübün lisanslı ürünlerinden takdim etti. Basın mensuplarının yaklaşık 5 dakika çekim yapmalarına izin verilmesinin ardından Gül ve yöneticiler kendi aralarında sohbet etti.

Gül konuşmaya başlarken, "Burada biz bizeyiz. Biliyorsunuz ben de Beşiktaşlıyım. Hiçbir basın mensubu yok ama yaptığımız bu konuşmaları az sonra Kartalhaber.com'dan okuruz" dedi. Yöneticiler Gül'ün bu sözlerine gülerek karşılık verdi.

Denizli nasıl?
Mustafa Denizli'nin kalp ameliyatı olmasının kendisini üzdüğünü vurgulayan Abdullah Gül Başkan Demirören'e tecrübeli hocanın sağlık durumunu sordu. Demirören Denizli'nin önemli bir operasyon geçirdiğini şimdi eskisinden de daha sağlıklı olduğunu söyledi.

Nihat'a ihtiyacımız var
Nihat'ın bir türlü form tutamasanıa çok üzüldüğünü belirten Gül "O Türkiye'nin önemli golcülerinden biri. Umarım bir an önce eski formuna kavuşur" dileğinde bulundu.

Beşiktaş'a yakıştı
Yoğun programı nedeniyle Beşiktaş kongresine gelemediğini belirten Cumhurbaşkanı Gül, "Beşiktaş'a yakışan bir kongre oldu. Murat kardeşimiz de iyi bir yarış çıkardı. Artık onun da sizin yanınızda olduğunu biliyorum. Umarım bu yönetim Beşiktaş'ı büyük hedeflere ulaştırır" dedi.

Şampiyonluk bekliyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın elenmesinin kendisini üzdüğünü vurgulayan Abdullah Gül, "Bir Beşiktaşlı olarak Türk takımlarının elenmesi beni üzdü. Umarım bu sezon geçen sezonki gibi bir çıkış yakalarız. Türk Futbolu son yapılan naklen yayın ihalesiyle büyük bir çıkış yakalama şansı yakaladı. Umarım futbolumuz büyük bir gelişme gösterir" ifadesini kullandı.

Demirören'den Gül'e davet
Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören Abdullah Gül'ü en yakın zamanda Beşiktaş İnönü Stadı'nda görmeyi arzuladıklarını söyledi. Gül de "Uygun olduğum zaman Beşiktaş'ı izlemeye geleceğim" dedi.

KARTALHABER