![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | EKREM'İN GOLÜ ANNESİNE HEDİYE Attığı golü, Avusturya’da tedavi gören annesine armağan ettiğini dile getiren tecrübeli oyuncu, “Böylesine önemli bir galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Son haftalardaki düşüşümüzü, güçlü bir takım karşısında aldığımız galibiyetle noktaladık. Artık çıkış zamanı geldi. Ben de attığım golü, Avusturya’da tedavi gören anneme armağan ediyorum. Umarım bir an önce iyileşir” dedi. | ||
| |
| | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NECİP UYSAL ÇOK HEYECANLI A Milli Takımımız'ın Honduras'la oynayacağı özel karşılaşmanın kadrosuna dahil edilen Beşiktaş'ın 18 yaşındaki genç yıldızı Necip Uysal'ın keyfine diyecek yok... Daha önce milli takımların çeşitli kademelerinde oynadığını hatırlatan Necip, “Ancak hiç A Milli Takımımız’ın formasını giymemiştim. Çok heyecanlıyım ve gururluyum. Umarım hem Beşiktaş’ı, hem de ülkemi en iyi şekilde temsil ederim. Amacım A Milli Takım’da kalıcı olmak” dedi. | ||
| |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 12`DEN VURACAĞIZ "Kayseri deplasmanında alınan 3 puan ve iyi oynanan futbol şampiyonluk için size olan inancımı pekiştirdi" Geçen sezon kehanetleri ile kendisinden bahsettiren Mustafa Denizli, "26. haftada lider olacağız" dedi. Kayserispor'u deplasmanda yenerek büyük bir adım attıklarını belirten Denizli, "Haftayı maç oynamadan 3 puanla (Ankaraspor) kapatacağız. Hem dinlenip hem eksiklerimizi gidereceğiz. Erteleme maçında İstanbul BŞB ile karşılaşacağız. Telafisi olmayan haftalara girdik. Bir seri yakalarsak şampiyonluk yolumuz da açılır" diye konuştu.Şampiyon olacağız Rakipleri form olarak düşüş yaşarken kendilerinin çıkışta olduğunu da iddia eden Mustafa Denizli şunları söyledi: "Kayserispor maçındaki 3 puan ve oynanan iyi futbol beni umutlandırdı. Ligin güçlü takımlarından biri olan Kayseri'ye pozisyon bile vermedik. Şampiyonluğa inancım tam. Geniş ve kaliteli kadromuz var. 27. haftada Eskişehir maçı da dahil bu süreyi kayıpsız geçersek şampiyonluğu çok daha erken bile ilan edebiliriz. | ||
| |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İBRAHİM ÜZÜLMEZ : BATUHAN OYNAYAMAZ “Bu işi yapıp, yapmayacağının kararını almalı. Kendisini futbola vermiyor. Kafa yapısını değiştirmeli, yoksa asla forma giyemez.” Beşiktaş`ın 36 yaşındaki kaptanı İbrahim Üzülmez, oda arkadaşı Batuhan Karadeniz’in değişmesi gerektiğini söyledi. Lig TV’de ‘2’ye 1’ adlı programa katılan Üzülmez, Batuhan ve babasıyla defalarca konuştuğunu ifade ederek şunları söyledi: “Önemli bir oyuncu ama önce bu işi yapıp, yapmamaya karar vermesi gerek. Bu kadar insan onun iyiliği için dil döküyorsa, bunun karşılığı alınmalı. Kendisini kesinlikle futbola vermiyor. Daha fazla çalışmalı. Bu yaşta salondan çıkmaması gerek. Batuhan şu an bu takımda oynayamaz. Mantalitesini değiştirmediği sürece umutlu değilim. Onu kazanmamız için kafa yapısını değiştirmeli. Sadece Batuhan değil, gençlerin çoğu böyle. Arda gibi istisnalar hariç. | ||
| |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | TARİH TEKERRÜR EDECEK Yönetici Sinan Vardar: En zor deplasmandan zaferle döndük. Bu sezon yine şampiyon oluruz. Kimse heveslenmesin Kayserispor galibiyeti Beşiktaş'a baharı erken getirdi. Teknik direktör Mustafa Denizli gibi yöneticiler de "Şampiyon olacağız" sözünü telaffuz etmeye başladı. Yönetici Sinan Vardar, "Tarih tekerrür edecek. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da şampiyonluk bizim olacak. Kayseri galibiyeti ile bunu herkes gördü" diye konuştu.Ligin en az gol yiyen takımlarından Kayserispor önünde net 6- 7 gol pozisyonu yakaladıklarını belirten Vardar şunları söyledi: "Zor bir deplasmandan zaferle döndük. Hocamız ve futbolcularımızın şampiyonluğu ne kadar istediğinin kanıtını gördük. Kimse heveslenmesin. İstanbul Belediye ve Denizli galibiyetleriyle zirveye iyice yaklaşacağız. | ||
| |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NOBRE ÇOK MUTLU Oğlu Nicolas'ın yoğun bakımdan çıkarılmasıyla rahatlayan Mert Nobre, herkese teşekkür etti. "Herkes bizlere yardımcı olmaya çalıştı" diyen siyah- beyazlı futbolcu, "Gerçekten zor günler geçirdik. Oğlumuzun hastalığı için hem korktuk, hem de çok üzüldük. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. | ||
| |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | TORAMAN'LA UZLAŞI ARAYIŞI Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi sezon bitiminde sona erecek olan İbrahim Toraman'la bugün pazarlık masasına oturacak. Futbol komitesi başkanı Serdal Adalı, milli futbolcuyla görüşüp kulübün şartlarını sunacak ve karşı görüş alacak. Siyah-beyazlı yönetimin başarılı futbolcuyla anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor. | ||
| |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ÜZÜLMEZ'E ONUR Yönetim, ilerlemiş yaşına rağmen müthiş bir performans sergileyen İbrahim Üzülmez'e jest yapacak. Geçtiğimiz günlerde sözleşmesi bir yıl daha uzatılması kararlaştırılan tecrübeli futbolcunun alacağı iyileştirilecek, maaşına da yüzde 70 zam yapılacak. Yönetim, Denizli'nin de onayıyla zamlı dönemin ne zaman başlayacağına karar verecek. | ||
| |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | FERRARİ ÖZÜR DİLEDİ Kayseri'nin golünde topu sektiren Ferrari, üzgün olduğunu söyledi. Pozisyonun hızlı geliştiğini ve kontrol edemediğini ifade eden ve taraftarlardan özür dileyen başarılı oyuncu, "Eğer puan kaybetseydik çok üzülürdüm. Kazandığımız için çok mutluyum" şeklinde açıklamada bulundu | ||
| |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KAHİN HESABI YAPTI Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Başkan Yıldırım Demirören ile 2-1 kazandıkları Kayserispor maçı dönüşünde uçakta yaptığı sohbette, şampiyonluk müjdesi verdi. Artık kayıpları geride bıraktıklarını söyleyen tecrübeli hoca, “Bu galibiyet bizim için üç puandan fevkalede daha fazla anlam ifade ediyor Başkan... Şimdi yapacağımız olay gayet basit; Ankaraspor ertelemesinin ardından oynayacağımız 5 maçı da kazanıp iyice zirveye sokulacağız. Ve yakalayacağımız o havayla, nisan ayı sonu gibi çok daha iyi bir konuma geleceğiz. Liderlik o kadar da önemli değil. Lig sonu mutlaka en üstte olacağız” görüşünü dile getirdi. ‘Sizinle birlikteyim’ Mustafa Denizli’nin anlattıklarını büyük bir keyifle dinleyen Başkan Yıldırım Demirören de, “Sizlere olan güvenimiz, inancımız zaten her zaman tamdı. Biz saha dışında yapılması gereken ne varsa, en iyisini yerine getireceğiz. Bunun için Serdal (Adalı) ve Doğan (Küçükemre) tam yetki ile görev başında... Ben de zaten hep sizlerle birlikteyim” karşılığını verdi. Bu arada Rodrigo Tello, Tomas Sivok, Filip Holosko, Ekrem Dağ ve Necip Uysal’ın milli takımlarına gitmeleri Beşiktaş’ı endişelendirmiyor. Denizli, “Önümüzdeki hafta sonu maçımız olmadığı için, 10 Mart’taki Büyükşehir Belediye erteleme sınavına hazırlanacak yeterince zamanımız olacak. Oyuncularımız sağlıklı dönsün, yeter” diye konuştu. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |