Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2010, 21:51   #2252
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kaptan İBo'yla 10.cu yıl ! (Röpörtaj)

Taraftarların sevgilisi İbrahim Üzülmez, 2'ye 1 programında Lig TV'nin muhabirleri Bahri Havadır ve Ömer Güvenç'in sorularını cevapladı. Kartalhaber.com olarak bu röportajı sizler için derledik.

B.H: Ne zaman bırakırsın

Ben kendime yaş olarak bir hedef koymadım. Şu anda fizik gücü olarak bir problem yaşamıyorum. Bir iki sene daha oynamak istiyorum. Beşiktaş'ta olmaktan her zaman mutluyum. Belki de Avrupa'da futbolcuya daha fazla değer veriliyor. Genel olarak Türkiye'de bu böyle. M.United maçında 35'lik Owen maça giriyor. Tüm stat ayakta alkışlıyor. Bizde de böyle olmasını istiyorum. 10. yılıma girdim. Beşiktaş'ta 10. yılıma gireken çok uzun süre yedek kalmadım. Ben her zaman oynamam gerekitğini düşünüyorum.

B.H: İsmail Köybaşı'na ne diyorsun?

İsmail yetenekli bir oyuncu. Eksiklikleri var ve yaşı genç. Kendini geliştirirse çok iyi olacak. Zaman zaman dalıyor. Defansif anlamda kendini geliştirmesi gerekir. Kendisi ile her zaman konuşuyorum. O da eksikliğini biliyor. Defansif eksikliğini giderdiği takdirde Türk futboluna çok uzun yıllar hizmet edecek.

B.H: Mustafa Denizli zaman zaman sağlık sorunları yüzünden bırakacağını ima ediyor. Sen ne diyorsun?

Bize yaptığı konuşmada bırakacağını değil. Aksine devam edeceğini söylüyor. "Ben bu takımı başarıya ulaştırdıktan sonra bırakırım" diyor. Ben bırakacağını düşünmüyorum. Her oyuncunun kendisine saygısı var. Hocanın ilişki kurma konusunda müthiş bir yeteneği var. Mustafa hoca her futbolcunun gönlünü almasını biliyor.

Kaptan olarak sizlerden yardım aldığı oluyor mu?

Tabii zaman zaman bizi de çağırıyor. Bizde kendisine yardımcı oluyoruz.

Denizli adil forma dağıtıyormu?

Hiçbir hoca faydalanmayacağı oyuncuyu sahaya sürmez. Mustafa Hoca da her maçı kazanmak için sahaya bir 11 sürüyor.

Keita ile maç sonunda konuştunuz mu?

Keita, Türkiye'ye gelmiş en önemli kanat oyuncularından bir tanesi. Rakip oyunucu eğer kendisini zorluysa saldırgan oluyor. Bana vurduğunda yan hakeme baktım. Şu an bile ağrısı var. Şunu tüm sammiyetimle söylüyorum. Bir hafta Keita'yı izledim. Bu hafta yazılanlara baktım. Keita kötü dediler. Hiç mi benim payım yok. Kendisine açık alan bırakmayıp, kendisini haps ettim.

Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı nedir?

Beşiktaş'ın ne kadar şansı varsa rakiplerimizin de o kadar şansı var. Ama istikrar yakaladığımız zaman geöen seneki başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Beşiktaş takımının her zamanki hedefi şampiyonluktur.

Ö.G: Nihat mutsuz mu?

Nihat aslında mutsuz değil. Ama çok duygusal. Kendisi elinden gelen herşeyi yapıyor.

Ö.G: Taraftarlar ile aranda farklı bir diyalog var? Taraftar sana "Söylesen İbo bugün ne içtin" diyorlar.

Bu aralar sadece şalgam içiyorum ve iyi geliyor. Herkese de içmesini öneriyorum. Ama tüm maharet şalgamda değil.

Kartalhaber.com
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline