Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2010, 03:46   #17
indie
 
indie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yagdi yagmur ,cakti simsek arabesk. Toramanda dahil BJK de oynayanlar arasinda ust duzey yerli yok.Toramanin gobekte oynadigi maclarda yaptigi pozisyon hatalarini herkez gormezden geliyor.
En iyi 2 yerli Necip ve Batuhanda yedek kulubesinde bile oturamiyor.
Allahaskina siz bir Milli Takim 11 i yapin.Bizden kac kisi alacaksiniz merak ediyorum.
servetin bu sene yaptığı hataları bilmeden ezbere konuşuluyor işte. adam tek başına gsye 10 gol yedirmiştir. sana göre en kaliteli stoperdir herhalde. İ. Üzülmez şu performansıyla türkiyenin en iyi sol bekidir. ama senin formasını caner ve uğur gibi sol bek bile olmayan adamlara kaptıran ve küfür yiyen hakan baltanın yerini tutmaz tabii.

ne acayip yorumlar yapıyorsunuz ya, size sorsak en iyi yerliler rakiplerde, bizdekiler vasat, en iyi yabancılar renklilerde zaten orası tartışma kabul etmez, sonra yusuf kupada fenere çakınca, toraman şampiyonluk golünü 25 metreden takınca, rüştü manchesterda coşunca, kapının önüne koyduğumuz g. zanı, burak yılmazı adamlar havada kapınca, "ben bjkliyim zaten" diye aradan sıyrılırsınız. sezon boyu renkli sempatizanlığını yap, sonunda bjk şampiyon olursa "en büyük beşiktaş yea" de geç, yok olamazsa "zaten ben demiştim yea" deyip bize geçir, renkliyi öv. ne güzel memleket :/
__________________
Click the image to open in full size.
indie Ofline   Alıntı ile Cevapla