![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Yagdi yagmur ,cakti simsek arabesk. Toramanda dahil BJK de oynayanlar arasinda ust duzey yerli yok.Toramanin gobekte oynadigi maclarda yaptigi pozisyon hatalarini herkez gormezden geliyor. En iyi 2 yerli Necip ve Batuhanda yedek kulubesinde bile oturamiyor. Allahaskina siz bir Milli Takim 11 i yapin.Bizden kac kisi alacaksiniz merak ediyorum.
__________________ YETER!!! | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ne acayip yorumlar yapıyorsunuz ya, size sorsak en iyi yerliler rakiplerde, bizdekiler vasat, en iyi yabancılar renklilerde zaten orası tartışma kabul etmez, sonra yusuf kupada fenere çakınca, toraman şampiyonluk golünü 25 metreden takınca, rüştü manchesterda coşunca, kapının önüne koyduğumuz g. zanı, burak yılmazı adamlar havada kapınca, "ben bjkliyim zaten" diye aradan sıyrılırsınız. sezon boyu renkli sempatizanlığını yap, sonunda bjk şampiyon olursa "en büyük beşiktaş yea" de geç, yok olamazsa "zaten ben demiştim yea" deyip bize geçir, renkliyi öv. ne güzel memleket :/ | |||
| | |
| | #3 | |||
| Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
Sen hayal dunyanda yasayip sag tarafta oynayan holosko ile messiyi ,toraman ile carnavaroyu kiyasla bizimkileri ustun cikar kendini kandirmaya devam et. Milli takimi calistiranlarin bizden futbolcu almamak icin ne gibi bir sebebi olabilir? Bizim topculari cekemiyolar o yuzdende kendi kariyerlerini cope atiyolar oylemi? Messi Serdari,Carnavaro Toramani,Maldini I.Kasi harciyorlar dimi. Daha gecen hafta bu takimin yildizi 36 lik Uzulmez degilmiydi? Yeri geldiyi zaman renkliyi ovmek,olaylara objektif bakmak erdemdir.Ama senin kullandigin uslup yetersizliktir.
__________________ YETER!!! | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |