Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2010, 10:14   #27
Gokhan
Gogo

Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Senin soruna şu cevabı vereyim dostum. Denizli Beşiktaş'ın başında şampiyon olamazsa başarısız diye lanse edilir ancak Ertuğrul Bursa'yı şampiyon yapmazsa bu gayet normal karşılanır. O olsaydı bu olsaydı diye birşey yok Ertuğrul Sağlam döneminde oynanan futbolu da eleştirdik. Ayrıca hoca bırakıp giderse 40 yaşında ki futbolcularla kalırız diyorsunda Ertuğrul Sağlam'ın istifasından sonra elimizde patlayan yabancıları unuttun galiba. Diyorsun ya hangi yabancı gidecek hangi yabancı hangi hoca zamanında alınmış bunlarıda unutmamak gerek. Denizli'nin geldiğinden beri yaptığı transferlerden Yusuf dışında yaşlı diyebileceğimiz isim hatırlamıyorum. Ben burada Denizli'yi savunmuyorum ancak birisini överken diğerini de yermenin anlamsız olduğunu söylüyorum. Kaldı ki bu yerilen isim Türk futbolu için önemli bir isim Denizli ise daha bir anlamsız oluyor. Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş için efsane bir isim olduğuna ne kadar inanıyorsam Beşiktaş'a hizmet için çok erken bir zamanda görevi kabul ettiğine de o kadar inanıyorum. Bu sabır konusunu sadece Ertuğrul Sağlam ile sınırlandırma. Del Bosque'ye de Tigana'ya da sabır edilseydi emin ol şu anda bunları konuşmazdık. Benim önceki konularıma da yorumlarıma da bir bak istersen. Biz gözlüksüz izliyoruz maçları. Bizim birşeye kandığımız yok eğer kanmış olsaydık zaten şampiyonluktan sonra ki gün burada Y.D istifa diye yorumlar yapmazdık. Anlayacağın skor taraftarlığı değil bizimkisi.

Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla