Benim söylediğim çok basit bir şey Ertuğrul Sağlam dönemindeki futbolla Denizli dönemindeki futbol izlensin ikisinde de futbolcu yetersizliği var hatta E.Sağlam döneminde daha çok var ama belli bir sistemle oynayan sahada ne yaptığı belli olan E.Sağlam'ın takımıdır.Denizli tecrübeli bir teknik direktördür ama ben geçmişiyle ilgilenmiyorum benim derdim şampiyon olurken bile oynanan futbolla,sistemsizlikle.(Geçen sene tamam dedik takım yetersizdi,seneye düzelir bu sene işler daha kötüye gidince artık dayanılmaz oldu durum).Çok açık durum zaten izlensin iki takımın maçları futbol ortada.E.Sağlam G.zan-Toramanla oynuyordu,Denizli Sivok-Ferrariyle Sağlamda Tam önlibero olmayan Cisse vardı Denizli'de Ernst.
Bu sene şampiyon olsak dahi Denizli'nin istikrar için bile olsa kalmasını ben istemiyorum.Futbolcu beceriksiz olabilir ama takım sistemsiz,sahada ne yaptığı belirsiz olamaz..Denizli değil Mourinho bile olsa Beşiktaşsak biz bizi böyle oynatamaz, oynatırsa eleştirilir.Oh ne güzel ya 2 kupa al dokunulmazlığını ilan et kupayı alırken teknik direktör dehası olsun,takım kötü oynarken kabahatin çoğu futbolcuda olsun.Yok böyle birşey.Ş.liginde kendi sahandaki bütün maçları kaybet,kupada gruptan çıkama,şimdi önümüzdeki iki maçı alamassak ş.ligi de gitti ee ne oldu şimdi?İstersek şampiyon olalım Denizli bu takımın iyiliği için gitmelidir.Noktaa!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
Konu 90sbjk03 tarafından (08-04-2010 Saat 15:01 ) değiştirilmiştir..
|