ya arkadaslar hep iyimser düsünmeye calisiyorsunuz buna saygi gösteriyorum ama her sene ayni seyleri yazioyruz beklliyoruz ama her sene hüsran yasiyoruz, yönetim degismis olabilir aralarinda gercekten saglam kisilerde vardir ama basimizda demirören ve td olarak denizli oldugu sürece inanin bana messi ronaldo bizde olsa basari gelmez.
nihat, tabata , serdar , batuhan, yusuf, tello, holosko, bobo, nobre, bunlar besiktasin gole dönük isimleri ama size soruyorum bir takimda bukadar formsuz futbolcu olmasi sizce normalmi bu iste denizlinin hicmi sucu yok, tabata alindi ilac olur derken denizli 5 stoperle oynamaktan tabataya yer kalmadi takimda yada önlibero bile oynatildi, batuhan 2 dakika bile sans verilmedi yani bu cocuk bukadarmi kötü bir futbolcu, yada bobo tam form yakaliyor 3 mac üstüste gol atmis bir bakiyor en önemli derbide ( gs maci ) simdiye kadar 1 gol atabilmis nobrenin yedegi , yada nihat formsuz ama ben inaniyorumki nihat her mac oynatilmaliydiki kendini bulsun ama dedigim gibi denizli her maca defans agrlikli kadrolarla cikmaktan hücum oyuncularimizi hazirlayamadi...gelecek sezonda bunlarin degismeyeceginden eminim hatta korktugum basima gelecek ve gs nin kovmaya calistigi servetide alip defansimizi daha gücledirecektir...acilen anlasma fehsedilmeli ve viziyonu olan basariya ac bir teknik direktörle anlasilmali onun istegi dogrultusunda yeni yerli ve yabanci futbolcular transfer edilmeli....delgado,sivok,ernst,bobo ve ferarri disindaki yabancilarla yollar ayrilmali yerlerine yararli olabilecek kanatlara ve forvete takviye yapilmali. yerlilerden ugur,nobre,yusuf, ekrem gibi isimlerden kurtulup yerlerine 2-3 tane yararli olabiliecek yerli futbolcu transfer edilmeli. iyi bir nihat besiktasin en ii transferi olur. demirören fenerle veya baska takimlarla transferde sidik yaristirmayi birakip yerinde ve eksik bölgelere transferler yapmali.. |