Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2010, 22:13   #156
alleenje
Muhalif Kartal

alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi Ortega harbiden futbol hayatını bitirdi uyuşturucuyla ama Fenerden sonra taş gibi de futbol oynadı Arjantin de Newell de onu da sölemek lazım

Keita nın da bu sene GS nin herşeyi olduğunu düşünüyorum bu arada bencil bir oyuncu olduğunu neden söledin anlamadım abicim. Adam bir sürü gol attırdı ki pas verilcek durumda biri varsa genelde veriyo zaten. İnanılmaz bir hızlanma yeteneği var ve çok kolay adam eksiltiyor kanat adamı için en önemli özellik bu. Queresma da aynı özellikte çabuk hızlanıp teknik açıdan Keita dan çok daha iyi bir yapıda Q7. Bizde gerçekten böyle bir oyuncu eksikliği var oyuna yaratıcı ekstra birşeyler katcak futbolcular lazım. Sistem futbolundan midem bulandı artık abi ya. Oyun tıkandı mı herşeyimizin karambollere defanstan top şişirmelere bağlı kalmasını istemiyorum. Eğer takımınızda bu tarz karşı takımın beklemediği işler yapcak oyuncular yoksa kapanan takımları açamıyorsunuz işte. Bizim de bu sezon en büyük sorunumuz buydu. Q7 gelirse Türkiye liginde gerçekten çok faydalı işler yapar. ORtama uyum sağlarsa da hele siz o zaman görün Queresma nın ne olduğunu. Kendine güvenini tekrar kazanması lazım Q7 nin en büyük dert bu sen bu konuda hocaya güvenmediğinden transferi istemiyorsun tahmin ediyorum ama ben bu riskin alınabilir bir risk olduğundan yanayım. Queresma eğer ki gelebiliyosa tam aradığımız özellikte oyuncudur.
Onurcum ayri birsey anlattim.Keitanin yeteneklerine hic bir sozum yok.Keita kendine oynuyor derken asist yapmaz demek istemedim.3 adami calimlar showunu yapar asistini sonra yapar.Verkaclarla sifira inip arka direge (ya da duruma gore ondirege) top kestigini hatirliyormusunu hic.Ya da tekpas la arkadaslarini pozisyona soktugunu.Bunlar bir tarafa Keitanin arkasinda oynayan sagbekin (genellikle sabri) Keitanin yardimi olmamasi yuzunden dustugu durumlar?
Yattara ve bizim gundemimizdeki Q7 de ayni tarz sayilabilecek bir adam.Acikcasi cok fazla izlemedim ama izledigim 2-3 macta bu izlenimi aldim.Insallah yanilirim cunku bu transfer olacak gibi.
Risk alinabilir bir risk diyorsun.Bizim teknik kadro ve yonetim kendi dilini konustugu Batuhani duzeltemedi.Eger teknik kadro ve yonetimin adam kazanmasina guvensem bende bu risk alinabilir derdim.