Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
Abi bizim kadro yapısı defansif yönden GS ye göre baya bir üstün onu da sölemek lazım GS de sabri nin yalnız kalma nedeni sadece Keita nın yardım etmemesi değil ki ben zaten Keita gibi adamım olursa açıkçası defansa gelip de koşturup kendini yormasını istemem çok fazla ayağına top geldiğinde yeter ki bizim mallar gibi geri iade etmesin ya da saçma sapan koşular paslar yapmasınlar. Ben zaten senin dediğin gibi 0 a inen sürekli orta yapan kanat adamı da bize çok faydalı olmaz diyorum abicim eğer öyle kanat adamları alacaklarsa çok da iyi forvet almaları lazım. Ben daha çok senin de örneğini verdiğin gibi Yattara ve Queresma yeteneğinde gole yönelik içeriye katedebilen şutlar çekebilen adam eksiltebilen en önemlisi duran topları etkili kullanabilen ya aslında kısaca oyun içinde taktik dışında kendi bir şeyler yaratabilen oyuncular olsun istiyorum takımda. Ama Queresma ne kadar profesyonel olabilme konusunda tam başarılı olamasa da asla da bir Yattara kadar kötü düzeye gelemez. Hele ki kariyerinin şu döneminde bize gelirse ( Kİ BEN HİÇ İNANMIYORUM) Yattara gibi olması tamamen aptallık olur dibe vurur kendini bitirir. Ben inanmıyorum böyle olcağına Türkiye ye gelen ofansif kanat oyuncularının çoğu akıllı oldukları sürece ligin tozunu atmışlardır(Anelka, Kewell, Keita, Colman, Cangele, Toledo, Dos santos). FB deki dangalak Kazım kazım bile bu ligdeki bek oyuncuları için kabus olmuştu abi ya Queresma nın neler yapabileceğini düşünemiyorum bile. Türkiye de ki bek yokluğundan zaten İsmail e milyon dolarları bayıldık. Benim güvendiğim nokta da bu zaten yoksa ben de istikrarlı oyuncu alınması kumar oynanmaması taraftarıyım ama Queresma bize gelirse laubalilik yapamaz abicim yapmamalı ya Queresma 35 yaşına gelmiş bir adam değil şu futbol hayatını Türkiye gibi sıradan bir ligde pinekleyerek bitirecek bir adam değil o, dünyanın en iyi kanat oyuncularından birinden bahsediyoruz. Son kozunu böyle oynayamaz. Ben teknik heyete güvenmekten çok Queresma nın kendisinin zeki bir insan olduğunu ve yanlış yapmayacağını düşünüyorum öyle diyim. Zaten gelmeyecek abi ya bu kadar konuşuyoruz o adamın hala Türkiye ye bile geleceğini düşünmüyorum ben  başındaki Mourinho kabusundan kurtulursa kendini gösterir Queresma anlaşamadığı bir t.direktörle gittiği her takımda karşılaşmsı da onun şanssızlığı oldu  |
Onur nerden baslayayim bilmiyorum.Acikcasi senle bukadar farkli dusundugumu sanmiyordum.Morinho kabusu dedinde Intere Q7 yi aldiran Morinho.Avrupanin onde gelen takimlarinin kanatlarina bakarsan eger tek tarafli adamlarin forma bulamadiklarini gorursun.Defansa yardimci olmayan,sifira inip on,arka direk kombinezonlari yapmayan kanat oyunculari bizim gibi 2.sinif futbol ulkelerinde boy gosteriyor.Santrafor gerekliligimiz oldugu konusunda ise bence suphe yok.Bak gecen sene 3.sinif olmasina ragmen sadece dogru stilde bir santafor oldugu icin Nobre ile sampiyon olduk.Bobo ile sampiyonluk hayal.
Bizim GS den cok ustunuz dedigin savunma yonumuz ise 4 oyuncunun oynamasina bagli bir durum.Ferrari-Sivok-Ernst-Fink 4lusunden herhangi biri oynamadigi an takim savunmasi adina birsey kalmiyor.Sezonun Ilk 6 macini hatirlarsan Tello solda Holosko sagda oynadigindan Fink mecbur kadro harici kaliyordu.6 haftada 2 galibiyeti zor aldik.Holosko defansif gorevlerini yerine getirmedigi icin sag kanat koridor oldu.Simdi Holosko yerine Q7 yi oraya koydugumuzda ne degisecek?
Q7 ismi bana gore belirlenen stratejinin yanlis oldugunun gostergesi.
Insallah yanilirim.Bakalim zaman ne gosterecek.
Iyi defans yapan bir takimiz ama buda cok ince dengelere bagli.