Alıntı:
RamesooN´isimli üyeden Alıntı
Kankam düşündüğüm kadroyu yazmışsın..
Buradaki kritik adam K.Kallström..
Eğer Kim veya o kalitede meziyette bir oyuncu transfer edilirse,yıllardır takımımızda ki büyük bir handikap giderilmiş olur..
Kallström transfer edilirse kadrom bu..
ama edilmezse klasik 4-42 yi savunuyorum ben..
-------------Rüştü
---toraman----sivok---ferrari---ismail
--volkan---necip---ernst-----q7
---------nihat----bobo-- |
Kankam bende zaten kim veya o kalitede bir isim gelecek olursa böyle bir kadro ve dizilişi düşündüm ha bu kadro oluşur yada oluşmaz ancak bunu bekleyip görmek zorundayız şu an..
Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
kadrona katılıyorum abi güzel olmuş ama yedeklerde ernst kallström necip in yerine oynayabilecek tek adam var o da tello ki o da savunma görevini yeterince yerine getiremez bence. En azından bir tane o bölgeye alternatif lazım. Bence bu da fink olmalı kısacası fink takımdan gönderilmemeli. Geriye kalan kadro gerçekten uygun olmuş v.şen gelmeyebilir belki onun yerine başka bir adam düşünülebilir transfer olarak tek sorun o. |
Onur bu kadroda ki en kritik isim şu an aslında Toroman.alternatif olarak Toroman Ernstin pozisyonunda da süpürücü olarak görev yapabilecek bir isim.Ve sağ bek için mümkünse yerli bir alternatif bulunması gerekli olabilir ancak hoca isterse burada yine Ekrem ve rıdvanı kullanabilir.Ha fink gönderilmeli mi dersen bende bunu istemiyorum ancak basında çıkan haberler gönderileceğini gösteriliyor..Birde bunlara ilaveten ben ali küçik yazdım ancak hoca muhtemelen onun yerine yedeklerde Uğur incemanı bulunduracaktır..
Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı
Ibo kafamdaki sistem ve kadro.Ama 2 itirazim var.1.si Delgado yerine Fink kalmali.2.si On taraftaki 3lu hep topu alip giden adamlar.Top tutma ozelligi olan adam olmazsa Inonudeki maclarda oyunu rakip yarisahaya yikamayiz.Bobonun yerine bir santrafor alinmali. |
Abim bana kalacak olsa gönderilecek ilk isim Delgado bunu sende biliyorsun ve hocanında onu göndermek istemediğinide biliyoruz o yüzden Delgadoyu mecburiyetten yazdım buraya.yoksa Finkin kalması bence de daha iyi bir olay.Forvet konusunda ise yerli bir isim yok o ağırlığı kaldıracak yabancı ise kontenjan sorunu nedeniyle zor görünüyor ha bobo türk vatandaşı olur yada satılabilecek olursa yerine Gignac yada Carew tarzı bir adam çok daha iyi olacaktır.