![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #2 | |||
| Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ YETER!!! | |||
| | |
| | #3 | ||||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Alıntı:
Abim bana kalacak olsa gönderilecek ilk isim Delgado bunu sende biliyorsun ve hocanında onu göndermek istemediğinide biliyoruz o yüzden Delgadoyu mecburiyetten yazdım buraya.yoksa Finkin kalması bence de daha iyi bir olay.Forvet konusunda ise yerli bir isim yok o ağırlığı kaldıracak yabancı ise kontenjan sorunu nedeniyle zor görünüyor ha bobo türk vatandaşı olur yada satılabilecek olursa yerine Gignac yada Carew tarzı bir adam çok daha iyi olacaktır.
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... Konu Akdora tarafından (27-05-2010 Saat 10:41 ) değiştirilmiştir.. | ||||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ...........................rüştü.................. ..... ekrem.........toraman.....ferrari........ismail ..........ernst.....kalström......necip(nuri)..... .....govou............................Dzsudzsak .....................bobo........................ | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 4 4 2 için ...........................rüştü.................. ..... ekrem.........toraman.....ferrari........ismail krasic.......ernst.......kalström......Dzsudzsak ...................nihat.....bobo 4 4 2 düzenini ve bu kadro birinci tercihim olur | ||
| | |
| | #8 | ||
| Uğur_çArşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | aynn bncede daha fol yok yumurta yok herşey belli olsun hep beraber kadroları oluşturalım kimse yanlış anlamasın ama daha erken kadro kurmak için...
__________________ KARAKARTAL | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | bu gidisle ayni kadroyla devam edecegiz seneyede...daha hic elle tutulur bir gelisme yok 2 aydir q7 transferiyle oyalaniyoruz , olacaksa olur olmayacaksa alternatif isimlere yönelinir.. | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() | valla ne olur ne olmaz bilmem de q7 i istemiyorum artık 2 senedir doğru dürüst top oynamayan adamın böyle şımarıklık yapmasını anlayamadım 3.5 milyon euro yu kabul etmiyomuş ta 4.5 istiyomuş hadi ordan lazım değil böyle adam kalsın bakalım ne yapacak avrupada bu zayıf haliyle şu durumunda bu paraya iş yapabileceği tek yer Türkiye o apaçi kılıklı kafasına bunu sokmazsa daha da zor görür o paraları. Konu dartheagle tarafından (31-05-2010 Saat 18:30 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |