Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2010, 15:45   #1
Mehmet

Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

(FARKLI PROJE) Okuyunuz!

Öncelikle Herkese İyi Forumlar ;

Bugüne Kadar Birçok " Besiktasforum.NET " Projeleri İle Karşınızda Olduk. Busefer , Alışagelmişin Dışına Çıkarak. Daha Fazla Kitleye , Daha Büyük Olmak İçin.. Bu Proje İle Ses Getireceğimizi Düşünüyorum.

Bilmem Sizlerde Katılırmısınız ?

Projemiz Şu Şekilde ;

2010-2011 Sezonuna Ait , Beşiktaşforum Albümü Hazırlama Niyetindeyim. Nasıl mı ?

Bu Konuyu Gören,Okuyan Tüm Kullanıcılarımızdan , 2010-2011 Sezonuna Ait , Aldıkları Resmi Ürün ile birlikte Fotoğraf Çekilip , Forum'a Koymalarını İstiyoruz.

Böylece Hem Resmi Ürünlere Nekadar Değer Verdiğimizi Görmek Açısından , ve Örnek Olmak Açısından Yararlı Olacağımızı Düşünüyorum.

Sonrasında Biriktirdiğim Fotoğraflar İle Farklı Bir Albüm Oluşturma Çalışması Yapmak istiyorum. Bu Konuda , Birçok Abimizin Bilgisinide Almak İsterim tabiki.

** Şuanlık Sadece , Proje İle İlgili Düşüncelerimizi Yazarsak Sevinirim. Eğer Katılım Fazla Olur ise , Bu Proje'yi Hayata Geçirdiğimizde Fotoğraflarımızı Eklemeye Başlarız.

** Yardımcı Olmak Konusunda , Bilgisini Paylaşmak İsteyen "Abilerim,Kardeşlerim,Ablalarım" var ise : Mehmet@Besiktasforum.NET Adresini Ekleyebilirler.

Besiktasforum.NET / Korsana HAYIR !

KayıpKentinYakışıklısı.

Konu Mehmet tarafından (02-09-2010 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir..
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla