![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle Herkese İyi Forumlar ; Bugüne Kadar Birçok " Besiktasforum.NET " Projeleri İle Karşınızda Olduk. Busefer , Alışagelmişin Dışına Çıkarak. Daha Fazla Kitleye , Daha Büyük Olmak İçin.. Bu Proje İle Ses Getireceğimizi Düşünüyorum. Bilmem Sizlerde Katılırmısınız ? Projemiz Şu Şekilde ; 2010-2011 Sezonuna Ait , Beşiktaşforum Albümü Hazırlama Niyetindeyim. Nasıl mı ? Bu Konuyu Gören,Okuyan Tüm Kullanıcılarımızdan , 2010-2011 Sezonuna Ait , Aldıkları Resmi Ürün ile birlikte Fotoğraf Çekilip , Forum'a Koymalarını İstiyoruz. Böylece Hem Resmi Ürünlere Nekadar Değer Verdiğimizi Görmek Açısından , ve Örnek Olmak Açısından Yararlı Olacağımızı Düşünüyorum. Sonrasında Biriktirdiğim Fotoğraflar İle Farklı Bir Albüm Oluşturma Çalışması Yapmak istiyorum. Bu Konuda , Birçok Abimizin Bilgisinide Almak İsterim tabiki. ** Şuanlık Sadece , Proje İle İlgili Düşüncelerimizi Yazarsak Sevinirim. Eğer Katılım Fazla Olur ise , Bu Proje'yi Hayata Geçirdiğimizde Fotoğraflarımızı Eklemeye Başlarız. ** Yardımcı Olmak Konusunda , Bilgisini Paylaşmak İsteyen "Abilerim,Kardeşlerim,Ablalarım" var ise : [email protected] Adresini Ekleyebilirler. Besiktasforum.NET / Korsana HAYIR !
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. Konu Mehmet tarafından (02-09-2010 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 47 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel bir fikir bunu ayrıca buluşmalarda yapılacak video çekimleriyle pekiştirip youtube dailymotion ve facedeki fun sayfasında ve kişisel sayfalarımızda paylaşıp hem korsana karşı olduğumuzu hemde forumun daha hızlı bir şekilde yayılmasını sağlayacak çalışmalarla desteklenebilir..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sonuna Kadar Yürü Hiç Durmadan ! Sana Güveniyorum Ve Bu Projeye Destek Veriyorum ! Allah Kolaylık Versin Mehmet . İnsallah Güzel Olacak . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ALayınızı Destekliyorum uleyn ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hep destek tam destek Kardeşim devam | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Destek vermeyene karşıyız. Kolay Gelsin Mehmet.
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. Konu bjkkrtl tarafından (02-09-2010 Saat 16:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben varım. Yeni alacağım ürünlerle fotoğrafımı çekip paylşabilirim forum için | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | guzel bır konu kkycıgım .. bıraz abes olacak ama boyle bır organisazyon yaparsak daha ıyı olur. Aynı kentte yaşayan arkdaslar bulusup hep bırlıkte kartal yuvasına gıdıp herkes butcesıne gore tshrt , forma ,atkı, bıleklık, sapka vs vs. urunlerınden bırını alsa bıle takımımıza buyuk bır destek olarak... Not: Ayrıca Fitre ve Zekatlarımızıda vermeyı unutmayalım..( biraz gülelimm) ![]() ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel fikir benden okay cikti ![]()
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |