Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2010, 20:06   #4
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya bırakın abi biz paok pankartı açarken bişey olmuyorda onlar bunu yapınca mı oluyor. ya adamlar pkk bayrağı açtı ötesi mi var
1. Öncelikle PAOK pankartı ayrı (bak adı üstünde) pankart ve bayrak apayrı şeyler.. Resmi bayrakla alay edilmez, bayrakla oynanılmaz...

2. PAOK'lu taraftarlardan (kendini bilmez) bir şrrssfz o bayrağı açmış.. (Gerçi bende hiç görmedim ama o bayrağı - resmen fake gibi duruyor gazetelerde) Paok resmi forumlarında bile adamlar sağa sola soruyor bu bayrak varmıydı tribünde diye..

Ayrıca PAOK'lu taraftarlar bizim BEŞİKTAŞ bayrağınıda açtı, o zaman hepsini genellemi yapıp yanyanamı koyacaksın???

Ve yine ayrıca önce kendi evimizin önündeki pislikleri temizleyelim. Bizim ülkemizde o şrrssfz pkk bayrağını açıyorlar, buna ne demeli??

Ve yine yine ayrıca amigomuz Alen'in röportajında PAOK ve Liverpool bayrakları, pankartları arasında ne gibi fark varda PAOK pankartı Şükrü Saraçoğlu stadına girmiyor diye çok güzel bir soru sormuş???

Hadi hepsini geçtim, o pkk bayrağını gözgöre göre nasıl sokturup, tribünde açabiliyorlar (çelişki yokmu, kolaymı o kadar)?? Hadi kolay diyelim, (Bu kim ve kimlerin ayıbı????
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!

Konu havali_cocuk tarafından (20-09-2010 Saat 20:08 ) değiştirilmiştir..
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla