![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fenerbahçe taraftarı, Beşiktaş bayrağındaki Türk bayrağının yerine Yunanistan bayrağı koydu. ![]() Beşiktaşlı bir grup taraftar maça “PAOK” yazan dövizlerle geldi. Fenerbahçeli taraftarların buna tepki olarak Kartal’ın armasındaki Türk bayrağını Yunanistan bayrağıyla değiştirmesi sinirleri gerdi. HTSPOR -------------------------------------------------------------------------- Bunlar yaratıcılık yapacağım diye, yaratıldığı yerin, toprağın, vatanının ismini değiştiren kendini bilmez ezikler... Bunlar ne yurttan anlar, ne cumhuriyetten... Bunlarki zamanında Türk bayraklı atkımızı yakan pislikler ve bunlarki cumhuriyet içinde cumhuriyet kurmaya çalışan eşkıyalar, hainler... Ben Yunanistan bayrağınıda küçümsemiyorum ve ben biliyorum ki devlet adı altında geçen hertürlü bayrağa saygı duyarım.. Nitekim bu eşkıyaların yaptığı bir takım değerleri (amblem-bayrak bağdaştırmasını) alaylı bir şekilde küçümsetmektir... Bunlar ne köyden anlar ne kasabadan (HELEKİ BAYRAK KANUNU'NU HİÇ BİLMEZLER) Bunlar herzaman eziledurmaya muhtaçtırlar.. Yaratıcılık istiyorlarsa biraz bizi örnek alsınlar (BQ7niz - Fener Guti zor kurtardı) gibi.....
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
2. PAOK'lu taraftarlardan (kendini bilmez) bir şrrssfz o bayrağı açmış.. (Gerçi bende hiç görmedim ama o bayrağı - resmen fake gibi duruyor gazetelerde) Paok resmi forumlarında bile adamlar sağa sola soruyor bu bayrak varmıydı tribünde diye.. Ayrıca PAOK'lu taraftarlar bizim BEŞİKTAŞ bayrağınıda açtı, o zaman hepsini genellemi yapıp yanyanamı koyacaksın??? Ve yine ayrıca önce kendi evimizin önündeki pislikleri temizleyelim. Bizim ülkemizde o şrrssfz pkk bayrağını açıyorlar, buna ne demeli?? Ve yine yine ayrıca amigomuz Alen'in röportajında PAOK ve Liverpool bayrakları, pankartları arasında ne gibi fark varda PAOK pankartı Şükrü Saraçoğlu stadına girmiyor diye çok güzel bir soru sormuş??? Hadi hepsini geçtim, o pkk bayrağını gözgöre göre nasıl sokturup, tribünde açabiliyorlar (çelişki yokmu, kolaymı o kadar)?? Hadi kolay diyelim, (Bu kim ve kimlerin ayıbı????
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! Konu havali_cocuk tarafından (20-09-2010 Saat 20:08 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Boyle kahpelık yapacagıma gıder holıganızımın alayını yaparım daha iyi Sımdı konusalım sayın basın saygı durusunda bjk soyledıgı kufurler soylenıyor, peki neden saygı durusunda ıken bjk taraftarının uzerıne atılan patlayıcı maddelerı yazmıyorsunuz Her Sey orta da q7 yapılan hakaretler volkanın hakeme ettıgı kufurler korkudan yazamadınız sorun degıl bızı yazın hata karalayın.. kahpelık yapacagıma gıder metrobusun camlarını kırarım bana hızmet vermeyen bufeyı dagıtırım... FORZA HOLIGANIZM
__________________ T3QİN Konu pascaltekin tarafından (21-09-2010 Saat 09:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç katılmıyorum bu anlayışın bir sonu yok herkes her istediği olmadığında şiddete başvursa kimse bu ülkede yaşayamaz zaten zamanında holiganizmin zararını görmemiş olsa o insanlar büfeyi de açarlar deniz yollarını da. Bundan sonraki senelerde metrobüsleri de mi yasaklasınlar bunu mu istiyoruz eğer o büfenin sana açılmasını o vapurların seni götürmesini istiyorsan toplumsal ortak bir alanda yaşam kurallarına uyum sağlamak zorundasın yoksa kimse sana hizmet etmek zorunda değil sen her fırsatta dişlerini gösterirsen vurup parçalarsan kimse de senin mağduriyetini umursamaz. Holiganizm çözüm arama yolu değildir holiganizm sadece kaos yaratmaya işleri daha da karıştırmaya yarar. Gelip sağı solu dağıtan bursa taraftarlarına ankaragücü taraftarlarına bizlerin neler söylediğini hatırlıyorum aynı şeyi biz yaparak büyük tutarsızlık gösteriyoruz BJK taraftarı dünyaya holigan sıfatıyla değil rekorlarıyla adını duyurmuştur. Kimse holiganizmi yüceltmez bırakalım bu işleri kardeşim holiganizmi haklı çıkarmaya çalışırsak gün gelir o bizi de zedeler o zaman sesimizi çıkaramayız biz takımımızdan başka bir şey düşünmeyelim anarşizm senin özgürlüklerin için başkalarının özgürlüklerinin yokolması değildir. Sen yemek yiyecen sen rahatça ulaşımını sağlayacan diye o vapurları metrobüsleri kullanan o büfeyi açan adamlar korku içinde sana hizmet verip onca emeklerinin tek bir maç uğruna darmadağın olmasını göz önüne alamaz bu bencilliktir. BJK taraftarı hakkını arayacaksa başka şekilde aramalı. Her zaman olduğu gibi sloganlarıyla pankartlarıyla eylemleriyle protest duruşunu göstermeli şiddet içeren hareketleriyle değil. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bırak onlar istediklerini yazıp çizsinler nasılsa gün gelir devran döner o zaman herşeyin hesabı görülür..
__________________ İstanbul | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Ne holiganizmi bu ![]() ![]() Futbol insanı keyiflendiren, heycanlandıran, rahatlatan bir oyundur.. İzlenilmesi ve oynanılması tamamen keyiftir zevktir hocam.. Taraftar olmak da izlemekten zevk aldığın, sürekli izlemek istediğin, seni heycanlandıran takımı desteklemek anlamına gelir.. Futbol bir spordur nihayetinde ve sağlık için de gereklidir bi yerde.. Takımı desteklemek, yeri geldiğinde savunmak, kendini ve takımını ezdirmemeye çalışmak kesinlikle holiganizm değildir. Holiganlık aslen insan haklarına saldırıdır, cana kasıt ve kul hakkı barındıran pislik bir olaydır..
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |