Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2010, 19:12   #26
havali_cocuk

havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
pascaltekin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya abıcım benımde anlatmak ıstedıgım bunların yaptıkları karsılıksız kalmamalı ya holıganızmle cvp vereceksın yada anarsızmle fark etmez.. bız sessız kaldıkca bunlar bızım ustumuze daha cok gelecek.. bn fb kufurlerını hıce sayıyorum kufur her yerde var, bn sadece bu maclık ıcın demıyorum gerekırse her mac besıktas ıcın her yerı yıkmaya dagıtmaya hazırımm. holiganızm verdıgın ornekler ıse ne guzel ıste bızde ıngılız veya bır ıtalyan olalımm hıc sorun degılll
+10 numara cevap vermişin aynen katılıyorum kardeşim... Dünyanın heryerinde var holiganizm.. Bunlar çağ dışı diyorlar, çağ dışı hareketler İtalya'da oluyor, İngiltere'de de, Almanya'da da.... Bu ülkeler senden benden dahamı çağ dışında yaşıyorlar??? Emin olun kimse kimseyi tahrik etmeden durduk yere azgınlık, taşkınlık yapmaz.. Bunu en tepeden aşağıya kadar çekin, birinin başkanı çıkıyor saçmasalaq açıklamalar yapıyor, birisinin başkanı maç içinde futbolcumuzu sövüyor... Bunlar ağır tahrik kardeşler, ağırrrrr... Ayrıca neden bu şiddet febe maçlarında oluyor birde onları sorgulumak lazım????

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla