![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Taraftarın Sesi Beşiktaş taraftarının sesi burada yükseliyor |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ya abıcım benımde anlatmak ıstedıgım bunların yaptıkları karsılıksız kalmamalı ya holıganızmle cvp vereceksın yada anarsızmle fark etmez.. bız sessız kaldıkca bunlar bızım ustumuze daha cok gelecek.. bn fb kufurlerını hıce sayıyorum kufur her yerde var, bn sadece bu maclık ıcın demıyorum gerekırse her mac besıktas ıcın her yerı yıkmaya dagıtmaya hazırımm. holiganızm verdıgın ornekler ıse ne guzel ıste bızde ıngılız veya bır ıtalyan olalımm hıc sorun degılll
__________________ T3QİN | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
dediğim gibi çık kadıköyün heryerine çarşı pankartları as dükkanlara çarşı yazılarıyla boya tepkini göster bu mantıklı bir protesto kimseye zararı da yok boya dediğin çıkar gider ama maddi hasar vermek adamların emeğiyle oynamak bu kabul edilemez. | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Duruşunla, asaletinle, zekanla, konuşmanla cevap veremiyosan git vur kır dağıt yağmala hocam.. Altta kalınmalı demiyorum ben ama yanlş yöntemlere başvurulmamalı.. Gidip büfeler yağmalanmamalı, tuvaletlerdeki camlar kapılar parçalanmamalı.. Her neyse Beşiktaş sevgisinin gözünüzü döndermemesi, aklınızı kaybettirmemesi, öz değerlerimizi unutturmaması ve insanlıktan çıkarmaması dileğiyle..
__________________ B | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |