Ben bu takımda ışık görmüyorum, Q7'li Guti'li Beşiktaş'tan ümitliydim, en azından gol yersek atacağımıza inancım oluyordu, şimdi o maalesef yok...Q7-Guti gibi oyunculardan da birçok maçta yararlanamayacağız belli oldu, onlarsızda bu kadar işte, daha ötesi olmaz...Schuster'de inatla oyun anlayışından vazgeçmiyor, kötü oynayan oyuncuları oynatıyor...Ama bu eleştirilere gülenler var, hataları söylediğimiz zaman kötü oluyoruz, takıma destek değil köstek oluyoruz bazılarına göre!..Bana göre ise tam tersi, hataları söylememek, Schuster'e, takıma destek demek takıma fayda sağlamaz, gördükte zaten, 4'de 0 çektik!..Nihat'a sabır, Hakan'a sabır diye diye puanlar gidiyor...Ben hocanın Onur'u oynatmasını, Guti'yi saklamasını anlayışla karşılayabilirim ama Nihat'a bu kadar tahammül etmesini, kötü giden bir takıma hamle yapmamasını karşılayamam...Toraman-Zapo'nun hataları artarak devam ediyor mesela, hoca Ersan'ı oynatmayı neden denemez Ali Kuçik'i, Onur'u deniyor, onu da denesin bari...Hiçbir şeyi eleştirme, hadi koçum, bu maç olacak, bu maç patlayacak diye diye puanlar uçup gidiyor haberimiz yok!..
__________________ |