![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kovalım schusteri,hatta gitmeden bir güzel de dövelim,hatta önce işkence edelim..yerine gelene bakarız 7-8 maç yapamadı onuda döveriz falan..olmadı Real Mdrt taraftarı oluruz o nasılsa içerde dışarda kazanıyor..bizler gibi sporseverlikten,futbolseverlikten zerre nasşbini almamış spor ve futbol cahillerine Real Madrid yakışır..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Senin su ironilerin yokmu.... yalan ettin gene koskoca gercekleri.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ...yine belliydi yorumlarin bu yönde olacagi...basladik yine vay su oynasaydi bu oynasaydi....bulduk yine bir sorumlu...ve yine schuster ve yine yanlis oyuncu secimi kadro kurusu...demi? bu kadar kolay demi??? oyuncular yüreklerini sahaya koyarak sonuna kadar mücadele etmeyip malup geliniyorsa bunda hocanin sucu ne? sonucta hepsi besiktas in oyuncusu. ben anlamam genc menc! hatali pas atabilirsin. adam kacirabilirsin bilmem ne...ama o aldigin paranin ve formanin hakkini terinin son damlasina kadar vermelisin. ve ben bunu bu aksam pek cok oyuncumuzda göremedim. eee sen böyle isteksiz oynarsan ve bütün rakiplerin büyük takim oldugun icin sana karsi zaten ekstra motivasyon la cikarsa tabii ki kaybedersin. bunu schuster dehil morinho bile önleyemez! biz artik hep sucu antrenör lerde aramayi birakalim. ertugrul (ben dahil) hepimiz elestiriyorduk bak bursa nasil oynuyor! artik gecin bu antrenör ve kadro secimi olaylarini. durum cok farkli farkli!!! ve bir sorunun oldugu ap acik belli ama o sorunu yaratan oyuncular cözecek olan da onlar!!! yanliz belki yönetimin birazcik durumu arastirmasi gerekiyor. markus merk in dedigi gibi takimdaki kazanma arzusu gitmis sanki!!!!
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
| Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Arkadaslar elimizdeki kadro ne simdi gorundugu kadar kotu,nede sene basindaki beklentileri karsilayacak kadar iyi.Schusterde ne Morinho,Luce capinda buyuk bir hoca nede burda elestirildigi kadar kotu bir hoca. Maalesef taraftar ya her kulvarda en buyuk aday biziz diyor yada bu takimdan cacik olmaz.Renklerimiz gibi ya siyahiz ya beyaz.Gri yorum hakgetire. Su gercek bu sene sampiyon olamayiz.Lig 3 takimli bir lig olsaydi(FB,GS veBJK) inanin puan farkina bakmaz sampiyon oluruz derdim. Bursa ve TS bizden iyi takim.Bunu kabul edelim.Bu takim bundan sonra bir seri yakalayacaktir.Adim gibi biliyorum ozamanda herkes BJK rakipsizdir nidalari atmaya baslayacak. Bir ortasini bulamiyoruz.Buyuk beklentiler icine girip kendi kendimize hayalkirikligi yaratmakta uzerimize yok.
__________________ YETER!!! | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | erken panik havasına girmeyin arkadaşlar... ben çook çook iyi olacağımıza inanıyorum ... shusterin de bu oyundan bazı oyunculardan memnun olduğunu düşünmüyorum ... onun kafasında bişeyler vardır...takıma da shustere de inanıyorum
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | schuster'e güvensizlik ortamında sıyrılmamız gerekir, o da bazı şeylerin farkına varıyordur sadece yeni olmasından bu farkına varma olayı geç oluyor .. bunun dışında bazı oyuncuların kendini çok iyi sorgulaması lazım .. kimse vazgeçilmez değildir .. nihat kahveci BEŞİKTAŞ'a çok şey vermiş olabilir ama BEŞİKTAŞ O'na çok daha fazlasını vermiştir, bu konuda duygusal davranmak doğru değil taraftarın tepkisi de boşa değildir kendine çeki düzen vermesi şart, vermezse çok daha vahim durumlar ortaya çıkabilir .. aynı şekilde eğer hilbert orta yapmasını bilmiyorsa, zapo her maç en kritik hataları yapıyorsa, bobo istediği zaman oynuyorsa, holosko sadece koşuyorsa, nobre sahada sürünüyorsa, takım mücadele etmiyorsa mourinho gelse ne fayda ?
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gerçekten şaşırmamak elde değil.özellikle nihat acaba hiç düşünüyormu ben bu kadar para alıyorum ama karşılığında ne veriyorum bu takıma diye.adam ununu elemiş eleğini asmış futbolcular gibi.zaten sezon başından belliydi böyle olacağı.holosko ve nihat a güvenerek sezona başlamak intihar gibi bir şeydi.yönetimin yapmış olduğu en büyük hata sezon başlamadan bunları postalayıp adam gibi bir forvet almamaktır.eh be kardeşim Q7 ve guti gibi adamları getirmişken neden bunların yanına iyi bir forvet almazsınız? | ||
| | |
| | #8 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şampiyonluk zaten hayal de Avrupa da birşeyler yapabilsek bari... | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | Ben bu takımda ışık görmüyorum, Q7'li Guti'li Beşiktaş'tan ümitliydim, en azından gol yersek atacağımıza inancım oluyordu, şimdi o maalesef yok...Q7-Guti gibi oyunculardan da birçok maçta yararlanamayacağız belli oldu, onlarsızda bu kadar işte, daha ötesi olmaz...Schuster'de inatla oyun anlayışından vazgeçmiyor, kötü oynayan oyuncuları oynatıyor...Ama bu eleştirilere gülenler var, hataları söylediğimiz zaman kötü oluyoruz, takıma destek değil köstek oluyoruz bazılarına göre!..Bana göre ise tam tersi, hataları söylememek, Schuster'e, takıma destek demek takıma fayda sağlamaz, gördükte zaten, 4'de 0 çektik!..Nihat'a sabır, Hakan'a sabır diye diye puanlar gidiyor...Ben hocanın Onur'u oynatmasını, Guti'yi saklamasını anlayışla karşılayabilirim ama Nihat'a bu kadar tahammül etmesini, kötü giden bir takıma hamle yapmamasını karşılayamam...Toraman-Zapo'nun hataları artarak devam ediyor mesela, hoca Ersan'ı oynatmayı neden denemez Ali Kuçik'i, Onur'u deniyor, onu da denesin bari...Hiçbir şeyi eleştirme, hadi koçum, bu maç olacak, bu maç patlayacak diye diye puanlar uçup gidiyor haberimiz yok!.. | ||
| | |
| | #10 | ||
| Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | takım yenilgiye alışıyor diye birşey yok çok saçma bir cümle bu koskoca Beşiktaş futbolcuları yenilgiye alıştık ne de olsa amaaan bosver diyecek halleri yok .. çok sabırsızız hemen herşey olsun istiyoruz bu işler kolay değil belki 1 sene belki 2 sene belki daha fazla .. ayağımıza bu fırsat gelmişken schuster ile yıllarca çalışmamız gerekiyor sadece bize değil Türk futbolunada katkısı olacaktır ..keşke riijkaard da gitmeseydi bu adamlar bir mantalite yi kendi çabalarıyla birazda olsa takımlarına yükleme peşindeler biz Türk halkı ne yazikki hemen karalıyoruz bu çok kolay bişey asıl önemli olan sabretmek ve meyveleri toplamak.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |